Velika hvala svim darivateljima krvi

Velika hvala svim darivateljima krvi

Drugu godinu zaredom HŠK Zrinjski je u suradnji s Transfuzijskim centrom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar organizirao akciju dobrovoljnog darivanja krvi te smo tako obilježili Svjetski dan darivatelja krvi.

S obzirom na to da je darivanje krvi privilegija, svi darovatelji su prije svega nagrađeni jednom od najhumanijih titula – dobrovoljnog darivatelja krvi, a mi smo sretni što smo darivatelje imali priliku nagraditi i navijačkom majicom HŠK Zrinjski dizajniranom povodom osvajanja Kupa BiH za sezonu 2023./2024.

– Koliko je nama važna podrška navijača, tolika je i naša odgovornost prema zajednici, tako da se uvijek rado odazovemo ovakvim i sličnim akcijama. Zahvaljujemo se Transfuzijskom centru SKB-a Mostar i pročelnici dr.sc. Jadranki Knežević što su nam omogućili da na ovaj način drugu godinu u nizu damo svoj doprinos u obilježavanju Svjetskog dana darivatelja krvi, a naravno da smo najviše zahvalni svim darivateljima, izjavio je predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić.

Akciju su podržali i naši igrači Goran Karačić te Igor Savić.

Cilj obilježavanja Svjetskog dana darivatelja krvi je podići globalnu svijest o potrebi dostatne sigurne krvi i krvnih pripravaka za transfuziju osobama kojima donirana krv spašava život.