JEDNOKRATNO AKREDITIRANJE

Kao i ranijih sezona, pojedinci bez sezonskih akreditacija moći će se akreditirati za svaku domaću utakmicu HŠK Zrinjski putem linka https://hskzrinjski.ba/mediji/akreditiranje, najkasnije tri dana prije odigravanja utakmice.

Nakon potvrde akreditacije putem e-maila, ista se može preuzeti na dan utakmice na službenom ulazu najranije dva sata prije utakmice, a najkasnije pola sata prije utakmice.

U iznimnim situacijama, Odjel za odnose s javnošću će obavijestiti predstavnike medija o posebnim terminima za preuzimanje akreditacija.

NAPOMENA: Zahtjevi zaprimljeni nakon roka neće biti odobreni, bez obzira na medijsku kuću.

SEZONSKO AKREDITIRANJE
Zahtjevi za sezonske novinarske iskaznice zaprimaju se isključivo putem e-maila: press@hskzrinjski.ba.

Zahtjev mora biti na memorandumu medijske kuće i uključivati:

– Naziv medija
– Ime i prezime glavnog urednika ili urednika sportske redakcije
– Kontakt podaci urednika (e-mail i mobitel)
– Ime i prezime novinara/snimatelja/fotoreportera
– Kontakt podaci novinara/snimatelja/fotoreportera (e-mail i mobitel)
– Vrsta akreditacije: Press / Photo / TV / ZIS
– Potpis odgovornog urednika

VAŽNE NAPOMENE
Akreditacije se izdaju isključivo novinarima koji redovito prisustvuju utakmicama seniora i mlađih kategorija, press konferencijama i drugim događajima u organizaciji HŠK Zrinjski Mostar.

Klub zadržava pravo uskratiti akreditacije za medije koji ne poštuju osnove novinarske struke pri izvještavanju.

Nepotpuni zahtjevi neće biti razmatrani. Sezonska akreditacija je vlasništvo HŠK Zrinjski Mostar, neprenosiva i svaka zloupotreba je kažnjiva. U slučaju gubitka ili oštećenja akreditacije ljubazno molimo poslati službenu obavijest na: press@hskzrinjski.ba, a nalaznike molimo da akreditaciju dostave na: HŠK Zrinjski Mostar, Stjepana Radića 45, 88000 Mostar. Vlasnici akreditacija i medijske kuće odgovaraju za njihovo korištenje.

PRESS AKTIVNOSTI
Za primanje obavijesti o medijskim aktivnostima HŠK Zrinjski, pošaljite e-mail na press@hskzrinjski.ba za dodavanje na mailing listu. Za dogovaranje intervjua s trenerom, igračima ili drugim službenim osobama HŠK Zrinjski, kontaktirajte Odjel za odnose s javnošću ili pošaljite e-mail na press@hskzrinjski.ba

press
materijali

Logotip HŠK Zrinjski Mostar