Slobodan Jakovljević produžio ugovor sa Zrinjskim!

Slobodan Jakovljević produžio ugovor sa Zrinjskim!

HŠK Zrinjski Mostar i Slobodan Jakovljević potpisali su produženje ugovora koji će iskusnog braniča vezati za Plemiće još jednu sezonu uz opciju produženja suradnje do 2026. godine.

Klupska legenda, jedan od najtrofejnijih Plemića sa četiri naslova prvaka i dva Kupa, dobitnik trofeja “Filip Šunjić – Pipa” i jedan od istinskih lidera ove momčadi tako nastavlja pisati svoju uspješnu priču kao igrač osmerostrukog prvaka BiH.

– Biti igrač Zrinjskog za mene je čast i zadovoljstvo od prvog dana i naravno da sam sretan zbog produženja, a vjerujem da je to zadovoljstvo obostrano. Toliko toga smo napravili zajedno, ali moj motiv i dalje je na visokoj razini. Uopće ne sumnjam da je ispred nas još jedna uspješna sezona, a poželio bih samo da suigrače i mene posluži zdravlje kako bismo svi zajedno mogli pridonijeti novim uspjesima, izjavio je Jakovljević.

Danas 35-godišnji branič u Zrinjski je stigao prije osam godina, službeni debi upisao je 12. srpnja 2016. godine u remiju protiv poljske Legije (1:1) u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka, a prethodnu sezonu je zaključio s 246 nastupa, samo jedanaest manje od dvojice rekordera na vrhu – Pere Stojkića i Nemanje Bilbije.

Slobo, čestitamo! Želimo ti još puno pobjeda, uspjeha i trofeja u dresu s lentom!