Sezonske novinarske akreditacije

Sezonske novinarske akreditacije

Zahtjevi za sezonske novinarske akreditacije zaprimaju se isključivo putem obrasca u nastavku najkasnije do petka, 13.07.2024. godine u 12 sati. Akreditacije se izdaju isključivo novinarima i fotoreporterima koji redovito prisustvuju utakmicama, press konferencijama i drugim događajima u organizaciji HŠK Zrinjski Mostar.

Kako bi zahtjev bio potpun, dužni ste i poslati fotografiju u visokoj rezoluciji na digital@hskzrinjski.ba

Klub zadržava pravo uskratiti sezonske akreditacije za medije koji ne poštuju osnove novinarske struke pri izvještavanju. Nepotpuni zahtjevi neće biti razmatrani. Sezonska akreditacija je vlasništvo HŠK Zrinjski Mostar, neprenosiva i svaka zloupotreba je kažnjiva.

Sezonske akreditacije vrijede za sve domaće utakmice HŠK Zrinjski Mostar u sezoni 2024./2025. Novinari i fotoreporteri kojima budu ustupljene sezonske akreditacije za sezonu 2024/2025, potvrdu će dobiti putem maila. Za sve ostale medijske kuće, bit će moguće predati pojedinačne zahtjeve pred svaku domaću utakmicu HŠK Zrinjski.

Obrazac za prijavu

Napomena

Da bi prijava bila potpuna, potrebno je poslati fotografiju u visokoj rezoluciji na digital@hskzrinjski.ba. Svi novinari i fotoreporteri za koje budu izdane sezonske novinarske akreditacije, o istom će biti obaviješteni putem maila najkasnije do 16.07.2024. godine u 12 sati.