Remi u Modriči: Sloga do boda u 95. minuti

BIH PREMIER LIGA

FK SLOGA FK SLOGA 1

HŠK ZRINJSKI HŠK ZRINJSKI 1

Remi u Modriči: Sloga do boda u 95. minuti

Nakon “nule” na otvaranju nastavka prvenstva na Grbavici protiv Željezničara (0:0), Plemići su danas u Modriči ostali bez dva boda protiv Sloge (1:1) – “ostali” s obzirom da su pogodak za poravnanje primili u petoj minuti sudačke nadoknade.

Kako se i očekivalo, trener Željko Petrović izveo je kompletno izmijenjen sastav u odnosu na Kup ogled protiv Jedinstva (1:0), a po neravnom terenu stadiona Milan Jelić na otvaranju utakmice bolje su se snašli domaći igrači koji su najbolju prigodu imali preko Dejana Vidića, kada je drugi strijelac prvenstva zatresao vratnicu.

Naša momčad dosta teško je dolazila do situacija da ugrozi domaća vrata, ali u završnici utakmice ipak smo došli do prednosti. Nakon prekršaja na Nardinu Mulahusejnoviću dosuđen je kazneni udarac koji je u 81. minuti u pogodak pretvorio Nemanja Bilbija i to nakon podužeg prekida u kojem je sudac Antoni Bandić zbog naguravanja prvo isključio Miloša Nikolića i Marija Ćužu, a zatim zbog verbalnog sukoba i službenog predstavnika Sloge  Zlatka Maksimovića te našeg trenera Željka Petrovića.

U prednosti smo bili sve do 95. minute kada je nakon udarca iz kuta Sloga ipak stigla do poravnanja, a strijelac je bio Srđan Grabež.

SASTAVI

FK SLOGA

Trako, Nikolić, Redžić, Predragović (80′ Veselinović), Karać, Popara (90′ Božičković), Milanović. Kvesić (90′ Batar), Grabež, Varga, Vidić

HŠK ZRINJSKI

Marić, Barišić, Kiš (56′ Mulahusejnović), Malikinušić (56′ Ćuže), Ramić, Savić (71′ Bradarić), Jakovljević, Memija, Corda, Tičinović, Bilbija (90′ Kordić)

SAŽETAK

SAŽETAK