HŠK Zrinjski i Macron produžili suradnju do 2027. godine!

HŠK Zrinjski i Macron produžili suradnju do 2027. godine!

HŠK Zrinjski s posebnim zadovoljstvom može potvrditi produženje suradnje s tvrtkom Macron, tako da ovaj renominirani talijanski sportski brend ostaje naš tehnički sponzor do kraja natjecateljske sezone 2026./2027.!

Uspješna suradnja Zrinjskog i Macrona započela je početkom 2017. godine tako da smo u prethodnih osam sezona u dresovima jednog od vodećih proizvođača sportske opreme ispisali najsjajnije stranice klupske povijesti.

U tom razdoblju smo, podsjetimo, osvojili četiri naslova prvaka BiH i dva Kupa, ali i postali prvi bh. klub koji je izborio skupnu fazu jednog UEFA natjecanja.

– Produljenjem suradnje na još tri godine naša veza s Macronom i službeno će biti dulja od jednog desetljeća, a to je najbolji pokazatelj koliko smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom. Naravno, uvjereni smo da je to zadovoljstvo obostrano, kao i da ćemo produženjem ugovora našu suradnju podignuti na još veću razinu. S Macronom kao partnerom i tehničkim sponzorom smo ostvarili najveće uspjehe u povijesti kluba, a iskreno vjerujemo da će i zajedničke sezone ispred nas donijeti nove pobjede, uspjehe i trofeje za Zrinjski, a sve to na veliko zadovoljstvo naših navijača, izjavio je Denis Lasić, predsjednik Uprave HŠK Zrinjski.

Zadovoljstvo talijanske kompanije zbog produženja suradnje izrazio je Gianluca Pavanello, izvršni direktor Macrona.

– Sretni smo što nastavljamo naš put s HŠK Zrinjski. Zajedno smo postigli veliki uspjeh i uvjereni smo da ćemo tako nastaviti i u budućnosti. Veselimo se što ćemo novim dresovima, koje ćemo zajedno dizajnirati i razvijati, nastaviti ispisivati klupsku priču. Naš dugogodišnji odnos s HŠK Zrinjski omogućio nam je da steknemo onaj poseban osjećaj neophodan za stvaranje kolekcija timske odjeće koje točno prenose povijest i identitet kluba i čine navijače ponosnima što nose boje svog kluba, izjavio je Pavanello.

HŠK Zrinjski i Macron s velikim zadovoljstvom mogu potvrditi da će uskoro moći predstaviti nove prepoznatljive dresove našeg kluba u kojima ćemo igrati u sezoni pred nama, a iznimno smo sretni i što ćemo na zadovoljstvo naših navijača uskoro moći otvoriti novi Fan Shop.

Talijanski brand svoju povijest piše od 1971. godine, a od 1994. sjedište tvrtke je u gradiću Crespellano pored Bologne.

U svijet nogometa Macron ulazi 2001. potpisavši ugovor s talijanskim klubom Bologna FC 1909, a danas potpisani ugovor o tehničkom partnerstvu ima s gotovo 100 nogometnih klubova iz cijelog svijeta.