GUMA M novi je partner HŠK Zrinjski Mostar

GUMA M novi je partner HŠK Zrinjski Mostar

Kompanija GUMA M novi je partner HŠK Zrinjski Mostar, a sponzorska suradnja između osmerostrukog prvaka BiH i kompanije koja uspješnu poslovnu priču piše gotovo trideset godina je dogovorena do 2027. godine!

Zahvaljujući svojoj jasnoj poslovnoj viziji GUMA M je postala generalni uvoznik  Renault, Dacia i Nissan vozila za Bosnu i Hercegovinu, a od ljeta 2023. godine u njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći i automobile najpopularnijih modela marke MG.

U svojim salonima i servisnim centrima u Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Banjoj Luci, kompanija Guma M ne nudi samo iznad navedena vozila, nego i vrhunski servis uz najkvalitetnije rezervne dijelove. S njihovim prostorom od preko 30.000 kvadratnih metara i visokokvalificiranim stručnim kadrom, pružaju usluge prema najvišim standardima kvalitete i izvrsnosti.

Osim prodaje i servisiranja vozila, GUMA M je uvoznik i distributer velikog broja poznatih svjetskih proizvođača guma (Michelin, Bridgestone, Petlas, Uniroyal, Matador…), a više informacija o njihovim uslugama i bogatoj ponudi možete pronaći na: www.gumam.com