Važne upute za navijače uoči susreta HŠK Zrinjski – NK Bravo

Stadion HŠK Zrinjski | 21:00

HŠK Zrinjski HŠK Zrinjski

NK Bravo NK Bravo

Važne upute za navijače uoči susreta HŠK Zrinjski - NK Bravo

Nakon što smo u prethodnoj sezoni odigrali četrnaest europskih utakmica i dočekali povijesnu jesen u skupnoj fazi, novu europsku priču započinjemo večerašnjom utakmicom pred domaćim navijačima protiv slovenskog Brava.

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za plasman u UEFA Konferencijsku ligu naš protivnik bit će predstavnik Slovenije koji ove sezone prvi put igra na međunarodnoj sceni, a koji je na startu kvalifikacija nakon produžetka eliminirao velški Connah’s Quay Nomads FC (0:1, 2:0).

Uzvrat je na programu sljedećeg četvrtka u Ljubljani, a ždrijeb u ponedjeljak odlučio je da će pobjednik ovog duela u borbi za play-off igrati protiv poraženog iz ogleda između grčkog Panathinaikosa i bugarskog Boteva.

Vrata Stadiona otvorena su od 19 sati. Napominjemo kako će za tribinu zapad dolje biti otvoreni sjeverni i južni ulazi Stadiona HŠK Zrinjski, dok će ulaz za sektor F tribine zapad gore biti moguć isključivo s gornje strane stadiona.

Sretno Plemići!

Suci

Glavni sudac večerašnje utakmice bit će 35-godišnji švicarski sudac Lionel Tschudi, koji u najjačem rangu švicarskog nogometa sudi od sezone 2016./2017., a asistirat će mu njegovi sunarodnjaci Matthias Sbrissa, Bastien Lengacher i Anojen Kanagasingam.

Uvjetna kazna

S obzirom na činjenicu da smo nakon prošlosezonske utakmice protiv Legije uvjetno kažnjeni odigravanjem jedne utakmice pred praznim tribinama, a koja će na snazi biti dvije godine, HŠK Zrinjski snažno apelira na navijače da se suzdrže od svakog oblika nedoličnog ponašanja, prije svega od korištenja pirotehnike (rakete, baklje i slično) i ubacivanja predmeta u teren, a sve kako bi spriječili aktiviranje kazne u prvoj sljedećoj europskoj utakmici koja nas, iskreno vjerujemo, čeka već 15. kolovoza.

PRESS