Zrinjski IWC otvara utakmicom protiv Novigrada

Zrinjski danas (15.00) u Novigradu igra svoju prvu utakmicu na Istria Winter Cupu, a protivnik našoj momčadi bit će NK Novigrad, vodeći klub Treće HNL – Zapad, koji je u prvom kolu ovog turnira iznenadio slovenskog prvoligaša NK Celje (3:0).

Zanimljivo da je Zrinjski i prošle godine nastup na IWC-u otvorio utakmicom protiv Novigrada, a strijelci u našoj pobjedi rezultatom 3:2 bili su Ivan Crnov, Krešimir Kordić i Nebojša Popović.

I dok Plemići čekaju svoju prvu utakmicu na turniru na kojem brane naslov iz prošle godine, mađarski Gyirmot u Skupini A već je osigurao plasman u finale pobjedama protiv hrvatskog prvoligaša Istre (1:0) i lidera sloveskog prvenstva Olimpije (1:0).

Za razliku od prve dvije provjere u pripremama protiv Osijeka (1:1) i Krke (5:2) u kojima je koristio 22 igrača, odnosno po dva različita sastava za svako poluvrijeme, naš trener Vinko Marinović danas protiv Novigrada će moći koristiti maksimalno osamnaest igrača.

Organizatori IWC-a osigurali su izravan prijenos svih utakmica na svojoj službenoj internet stranici (www.coloursofistria.com/hr/nogomet/istria-winter-cup).

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P