Zrinjevci 2007. godište prvak DFA lige

Kao što smo već javljali mlade nade HŠK Zrinjski u subotu i nedjelju su nastupale na završnici DFA lige za 2018. godinu. Zrinjski je nastupa sa dva uzrasta 2009. i 2007. Obje ekipe su i prošle godine nastupale u prvom izdanju ove lige.

Dječaci rođeni 2009. godine prošle godine su zauzeli drugo mjesta, a ove godine nažalost ostali su bez medalje osvojivši četvrto mjesto. Nakon uspješne subote u kojoj su skupili u dvije utakmice 4 boda u nedjelju su nažalost u tri utakmice zabilježili tek jednu pobjedu osvojivši tri boda. na kraju sa osvojenih sedam bodova zauzeli su četvrtu poziciju, a bod ih je dijelio od medalje.

Prvu utakmicu poraženi su od ekipe NK Travnik sa 2:0. NK Travnik je inače kod ovog uzrasta i osvojio DFA ligu. Drugu utakmicu mali Plemići odigrali su protiv ekipe FK Famos iz Vojkovića koja je slavila pobjedu od 2:0, isto kao i ekipa Travnika. Na kraju lige Famos je zauzeo drugu poziciju. Posljednju utakmicu 5. kola DFA lige HŠK Zrinjski je odigrao protiv ekipe NS Talent Cazin. Mali Plemići slavili su pobjedu od 3:1, koja nažalost nije donijela medalju, a na kraju Plemići su zauzeli četvrtu poziciju skupivši 7 bodava (2 poraza, 2 pobjede i 1 neriješena utakmica op.a.). Pogotke za Zrinjski su postigli Buhovac 2 i Škrobo jedan.

Godište 2007. briljiralo je u ovoj ligi zabilježili su sve pobjede sa nevjerojatnom gol razlikom od +20. Plemići su na kraju uspjeli tresti mrežu protivnika čak 23 puta, a vratar Plemića Leon Koso u pet utakmica primio je tri pogotka.

Nakon briljantnog starta u subotu istim tempom su mali Plemići krenuli i u nedjelju. U prvoj utakmici teško je stradala ekipa FK Rudar Osmica iz Breze koja je iz svoje mreže loptu vadila čak sedam puta. Krajnji rezultat je glasio 7:0 za ekipu iz Mostara, a pogotke su postigli Arapović 3, a po jedan pogodak su postigli Ignatko, Pušić, Biokšić i Sesar. U narednoj nedjeljnoj utakmici Zrinjski je slavio i protiv ekipe Tempo Sport Zenica, a na kraju visoku pobjedu zabilježili su i protiv ekipe NS Talent Cazin od čak 8:0. Tri pogotka na ovoj utakmici dijelo je Šakote, dva gola je postigao Arapović, a po jedan pogodak su postigli: Ignatko, Pavlović i Biokšić.

Nakon završetka lige i obranje titule Plemići su imali i najboljeg strijelca Sergeja Ignatova sa 8 pogodaka i najboljeg vratara lige Leona Kosu.

 

Članak preuzet sa stranice: HSPORT.IN

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P