Zaustavljen domaći niz: Zrinjski – Željezničar 0:4

U posljednjoj domaćoj utakmici u 2016. godini doživjeli smo vrlo težak poraz.

Željezničar je slavio rezultatom 4:0 i tako naš premijerligaški niz bez poraza, koji je trajao od travnja 2013. godine, zaustavio na 55 utakmica.

Zbog natopljenog terena uvjeti za igru bili su vrlo teški, a nikada nećemo saznati kakav bi utakmica imala tijek da je u 36. minuti Jasmin Mešanović uspio realizirati kazneni udarac – Vedran Kjosevski je sjajno obranio.

Kazna za taj promašaj stigla je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je Ivan Lendrić doveo goste u prednost, a odmah na početku drugog dijela Željezničar je lijepim pogotkom Samira Bekrića udvostručio prednost gostujuće momčadi.

Pitanje pobjednika praktički je odlučeno u 54. minuti kada je sudac Zoran Grbić dosudio kazneni udarac za goste i usto isključio Slobodana Jakovljevića – precizan s bijele točke bio je Sandi Križman, dok je četvrti pogodak za Željezničar bio djelo Miroslava Stevanovića.

Strijelci: 0:1 – Lendrić (45.), 0:2 – Bekrić (48.), 0:3 – Križman (56., 11m), 0:4 – Stevanović (79.).

ZRINJSKI: Kozić, Čolić, Katanec, Jakovljević, Stojkić, Petrak, Tomić, Peko (od 46. Filipović), Bilbija (od 63. Žeravica), Todorović (od 46. Mrkaić), Mešanović

Trener: Vinko Marinović

ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Memija, Boccaccini, Bogičević, Stanić, Marković, Blagojević, Stevanović, Križman (od 73. Lazić), Bekrić (od 81. Radinović), Lendrić (od 83. Nikolić). Trener: Slavko Petrović

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P