Vinko Marinović uoči utakmice protiv Širokog Brijega

U Press centru stadiona HŠK Zrinjski održana je konferencija za medije na kojoj je o nedjeljnoj utakmici protiv Širokog Brijega govorio šef stručnog stožera Vinko Marinović.

O važnosti utakmice…

– Utakmica ima veliki značaj, kao i svaka utakmica do kraja prvenstva. Pokušati ćemo pobijediti, jer bismo onda dobili veliku psihološku prednost u odnosu na konkurente, ali i otišli na sedam bodova u odnosu na Široki Brijeg.

O protivniku…

Široki Brijeg ima izuzetno kvalitetnu momčad. Mišljenja sam kako u ovom trenutku imamo podjednako kvalitetne igrače i zaista očekujem tešku utakmicu. Nadam se da ćemo greške koje smo radili protiv Sarajeva svesti na minimum i odigrati puno bolje.

O igri…

Dosta toga će sigurno ovisiti i od travnjaka, budući da bi teren opet mogao biti natopljen, baš kao što je bio slučaj protiv Sarajeva. Nadam se da će uvjeti za igru ipak biti zadovoljavajući, jer loš teren neće odgovarati ni jednoj ni drugoj momčadi. 

O sastavu…

Ne mogu otkriti sastav, pogotovo jer su pred nama još dva treninga. Kao što je poznato, sigurno je da zbog kartona nećemo moći računati na Zvonimira Blaića i Aleksandra Radulovića, a ako izuzmemo igrače koji su ozlijeđeni od ranije, svi ostali su na dispoziciji.

O velikom fondu igrača…

Teško mi je kada nekoga moram poslati na tribine. Potpuno je logično da oni koji ostanu bez minutaže budu nezadovoljni, ali ovo je ozbiljan posao i jedino što me zanima jest interes kluba.

O izboru igrača za Široki Brijeg…

Samo jedanaest igrača može u sastav, a u službeni zapisnik njih još sedam. Znamo da u zapisniku moramo imati tri U21 igrača, kao i da u istom može biti maksimalno šest stranaca, a uz te dvije činjenice moramo voditi i računa da na klupi imamo igrače s kojima možemo pokriti sve ili što više pozicija. Primjerice, Benjamin Čolić protiv Sarajeva je bio na tribinama, a u nedjelju protiv Širokog Brijega će biti u početnom sastavu. Zašto Čolića nije bilo protiv Sarajeva na klupi? Zato što je prednost u sastavu dobio Blaić, a na klupu smo stavili Radulovića koji je već igrao na desnom boku.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P