Vinko Marinović uoči utakmice protiv Sarajeva

Trener Plemića na konferenciji za medije govorio je o sutrašnjoj Kup utakmici protiv Sarajeva.

O svojim očekivanjima…

Čeka nas jako teška utakmica protiv neugodnog protivnika, ali naravno da je naš cilj pobjeda i prolazak dalje.

O ambicijama u Kupu…

Lideri smo u prvenstvu, ali i u Kupu imamo najviše ambicije. Jednostavno, Zrinjski je klub od kojeg se očekuje borba za trofeje.

O protivniku…

Sarajevo je aktualni prvak i klub koji je svake sezone u samom vrhu bh. nogometa. Jasno da sam vrlo dobro upoznat s igračkim kadrom tog kluba, budući da će mi ovo biti već šesta utakmica protiv Sarajeva ove godine. U proljetnom dijelu prošle sezone kao trener Borca sam tri puta igrao protiv Sarajeva, zatim jednom i kao trener Zrinjskog, a i ove sezone smo već igrali protiv Sarajeva u prvenstvu.

O specifičnosti utakmice…

Kup natjecanje je drugačije od prvenstva, a ovog puta će biti još drugačije, jer je na programu samo jedna utakmica.

O plusovima i minusima protivnika…

To ću zadržati za svlačionicu, iako je svima više-manje to već poznato. Nakon promjene na klupi Sarajevo je počelo igrati nešto drugačije, novi trener je nekim igračima dao nove uloge, ali to su sve nijanse. Ono što je činjenica jest da je forma Sarajeva u usponu, a to sugerira podatak da su u prethodne dvije utakmice pobijedili uz gol-razliku 5:0.

O formi Zrinjskog…

U Banjoj Luci smo podbacili. Imali smo jako malo raspoloženih igrača, ali vjerujem da je u pitanju bio samo loš dan i da ćemo već protiv Sarajeva pokazati puno bolju igru.

O sastavu…

Sigurno će biti promjena u odnosu na utakmicu protiv Borca. Neki igrači se žale i na ozljede, a moramo imati i u vidu da nas u nedjelju čeka jednako važna utakmica protiv Radnika. Bilo kako bilo, imamo potrebnu širinu i bez obzira na sastav koji istrči, naš cilj će biti pobjeda i prolazak dalje.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P