Vinko Marinović uoči utakmice protiv Rudara

U Press centru stadiona HŠK Zrinjski održana je konferencija za medije na kojoj je o sutrašnjoj utakmici protiv Rudara u Mostaru govorio šef stručnog stožera Vinko Marinović.

O važnosti utakmice…

Nama je protiv Rudara jedini izbor pobjeda i tako ćemo se postaviti od prve minute. Sve osim osvajanja tri boda za Zrinjski je veliki neuspjeh.

O protivniku…

Znamo da je Rudar u prošlosti znao namučiti Zrinjski u Mostaru, ali važnije od toga jest činjenica da je Rudar prije samo sedam dana otkinuo bodove favoriziranom Sarajevu. Dakle, ne smijemo niti pomisliti da nas čeka rutinski posao, iako smo svjesni što se od nas očekuje i da samo pobjeda dolazi u obzir.

O lošem otvaranju utakmica…

Ne smijemo sebi opet dozvoliti da dođemo u rezultatski minus na početku utakmice, kao što je bio slučaj protiv Sarajeva, Širokog Brijega i Čelika. U prethodne tri utakmice smo se uvijek uspjevali vratiti, ali ovog puta moramo sve uraditi kako bismo mi poveli, jer bi nam u tom slučaju bilo puno lakše kontrolirati situaciju na terenu.

O igračkom kadru…

Kartoniranih ovog puta nemamo. Sigurno je da se vraća Oliver Petrak, koji nije konkurirao za utakmicu u Zenici, a oporavio se i Miloš Žeravica, koji je također preskočio Čelik. Situacija s ozljedom Gorana Karačića je bolja, ali tek ćemo odlučiti hoće li braniti.

O derbiju u Tuzli…

Ne bih bio iskren kada bih rekao kako nas rezultat te utakmice ne zanima, obzirom da nam je Sloboda trenutačno glavni konkurent za prvo mjesto. Ipak, nije floskula kada kažem da mi prije svega moramo biti fokusirani na našu utakmicu protiv Rudara, jer je za ponovno preuzimanje liderske pozicije prije svega potrebno da mi pobjeđujemo. Ostalo je još devet utakmica do kraja, a u svakoj su u igri za tri boda. Vidjet ćemo što će napraviti Sloboda do derbija u Mostaru u posljednjem kolu, a mi do tada, kao što sam već rekao, moramo gledati samo sebe.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P