Vinko Marinović uoči utakmice protiv Mladosti

Šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović na konferenciji za medije govorio je o sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti.

O očekivanjima…

Iza nas su dvije vrijedne pobjede protiv Željezničara i Veleža i naravno da očekujemo kako ćemo nastaviti seriju pobjeda. Uloga favorita je na nama, to je jasno, tako je uvijek kada igramo u Mostaru, ali ne smijemo misliti da će pobjeda doći sama od sebe.

O protivniku…

Mladost igra svoju prvu sezonu u Premier ligi i definitivno možemo konstatirati kako se radi o jednom od ugodnih iznenađenja u dosadašnjem dijelu sezone. Skupila je respektabilnih devetnaest bodova, a obzirom na prikazane igre, mogla je i više. Nema nikakve sumnje da Mladost u Mostar dolazi puno samopouzdanja nakon tri pobjede u nizu, odnosno nakon pobjede protiv prvaka Sarajeva, a sve to sugerira kako nas čeka težak posao.

O stanju u momčadi…

Pred nama je još jedan trening nakon kojeg ćemo definitivno znati na koga možemo računati. Vraća nam se Ivan Peko, koji protiv Veleža nije imao pravo nastupa, ali on ima problem s ozljedom, baš kao i Oliver Petrak. Ne radi se o ozbiljnijim ozljedama, ali njihovi nastupi ipak su pod znakom pitanja.

O jesenskom naslovu…

Sigurno da ćemo pokušati opet preuzeti vrh, kako kada je u pitanju taj jesenski naslov koji nam se nudi, tako i kada je u pitanju poredak nakon osamnaest kola. Ipak, jedino je važno kako će ljestvica izgledati nakon posljednjeg kola. Pretprošle sezone Borac je bio vodeći nakon petnaest kola, prošle sezone Široki Brijeg, ali prvaci su na kraju ipak bili Zrinjski i Sarajevo.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P