Vinko Marinović uoči utakmice protiv Borca

U Press centru stadiona HŠK Zrinjski održana je konferencija za medije na kojoj je o sutrašnjoj utakmici protiv Borca u Mostaru govorio šef stručnog stožera Vinko Marinović.

O očekivanjima…

Očekuje nas još jedna teška utakmica, ali takva će biti svaka do kraja. Pobjedom protiv Slavije u prošlom kolu smo zadržali lidersku poziciju, a na prvom mjestu želimo ostati i nakon ovog kola. Zbog toga protiv Borca želimo osvojiti nova tri boda.

O protivniku…

Borac se nalazi u teškoj situaciji kada je u pitanju borba za ostanak u Premier ligi. U drugom dijelu sezone promijenio je dosta igrača i dolaskom trenera Sredojevića podigao je razinu igre, što se vidjelo i protiv Sarajeva, bez obzira što je Borac u tom ogledu poražen. Činjenica je da u Mostaru neće biti kompletan, ali isto tako je činjenica da Predragović i Radinović, koji su dobili crvene kartone u prošlom kolu, nisu bili starteri protiv Sarajeva. U svakom slučaju, ne smijemo niti pomisliti kako nas čeka lagan posao, jer je Borac puno puta pokazao koliko može biti opasan kada ga se otpiše.

O kadru…

– U kombinacijama neće biti samo Benjamina Čolića, koji je protiv Slavije dobio treći žuti karton. Trenažni proces u ovom tjednu bio je malo specifičniji zbog odlaska igrača u reprezentaciju, ali nitko se na žali na ozljede. 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P