Vinko Marinović o utakmici protiv Željezničara

Šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović na konferenciji za medije govorio je o sutrašnjem derbiju protiv Željezničara.

O očekivanjima…

U posljednje tri utakmice osvojili smo samo jedan bod čime sigurno nismo zadovoljni. Protiv Željezničara imamo imperativ pobjede. Sigurno neće biti lako, jer je svaka derbi utakmica, pa tako i ova sa Željezničarom, teška. Mi smo se dobro pripremali ova tjedna i nadam se da ćemo to sutra i pokazati na terenu.

O protivniku…

Željezničar je dosta dobro odigrao europske utakmice, što je pokazatelj da ima kvalitetu. Zatim je ušao u krizu rezultata, što je sasvim normalno kada igrate u Europi. Imao je dosta turbulencija, ali sigurno da se radi o momčadi koja ima dosta kvalitetnih igrača. Tu prije svega mislim na Kokota, Đelmića, Tiaga i Blagojevića. Veoma su kvalitetni u tranziciji i tu moramo obratiti posebnu pozornost.

O sastavu…

Kao što je poznato, imamo problem na desnom boku. Naime, Zvonimir Blaić ne može igrati zbog žutih kartona, a na raspolaganju nemamo niti Ivu Zlatića koji je ozlijeđen. Tu ćemo morati pronaći najbolje rješenje, dok su svi ostali igrači spremni za utakmicu koja nas čeka.

O terenu…

Kiša i natopljeni tereni nam već nekoliko dana predstavljaju problem u radu i nema nikakve sumnje da će teren biti jako težak. To je dodatni problem, ali jednaki uvjeti čekaju i protivnika.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P