Vinko Marinović: Moramo ostati čvrsto na zemlji

Zrinjski je na pobjedničkom kolosijeku ostao i nakon utakmice protiv Slavije (4:0).

Na gostujući trijumf protiv Rudara (1:0) nadovezala se još jedna pobjeda bez primljenog pogotka, već šesta u prvenstvu, tako da su nogometaši naše prve momčadi ostali na liderskoj poziciji s istom prednošću ispred prvog pratitelja Slobode.

– Sretni smo što su naši navijači sretni otišli sa stadiona. Uspješno smo apsolvirali još jednu utakmicu i idemo dalje, izjavio je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Iako su navijači već počeli pjevati šampionske pjesme, trener Zrinjskog čvrsto je na zemlji.

– Lijepo je biti na vrhu, ali jedino je važno gdje ćemo biti na kraju prvenstvene utrke. Prvenstvo je još uvijek u ranoj fazi, iza nas je tek osam utakmica, tako da nema mjesta nikakvoj euforiji. Nakon dva remija u nizu opet smo u pobjedničkom ritmu i sada nam je važna samo utakmica protiv Borca, dodao je Marinović, koji se nakon toga osvrnuo i na samu utakmicu protiv Slavije.

– Završilo je uvjerljivom pobjedom, sigurno i zasluženom, ali svjesni smo da većim dijelom prvog poluvremena nismo bili na željenoj razini. Taj prvi pogodak nam je donio sigurnost, a onda je sve išlo lakše, zaključio je trener Zrinjskog.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P