Vinko Marinović i Stevo Nikolić uoči utakmice protiv Slobode

Šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović i napadač Stevo Nikolić na konferenciji za medije su govorili o nedjeljnom derbiju protiv Slobode. Vinko Marinović je govorio o očekivanjima, protivniku i sastavu.

O očekivanjima…

Imamo dva boda prednosti ispred prvih pratitelja i bitno je da i nakon ovoga kola ostanemo ispred njih. Do zimske pauze su ostale još četiri utakmice i naš je cilj ostati na prvom mjestu do početka proljetnog dijela prvenstva.

O protivniku…

Sloboda je čvrsta, kompaktna i borbena momčad i sigurno nam neće biti lako. Imaju dosta iskusnu i kvalitetnu ekipu. Od pojedinaca treba istaknuti prvog strijelca ekipe Ahmetovića i bivšeg igrača Zrinjskog Zebu.

Sastav…

Za sastav ćemo još vidjeti, nemamo kartoniranih igrača. Žeravica je imao lakših problema sa ozljedom, ali bi mogao biti spreman do nedjelje. Ostali su zdravi i spremno čekaju derbi susret.

Stevo Nikolić je kazao da očekuje dosta tešku utakmicu, ali kako smatra da je Zrinjski kvalitetnija ekipa i da uz pravi pristup pozitivan rezultat ne bi trebao doći u pitanje.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P