Vinko Marinović i Oliver Petrak uoči utakmice protiv Drine

Šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović i vezni igrač Oliver Petrak na konferenciji za medije govorili su o sutrašnjoj utakmici protiv Drine. Marinović je govorio o očekivanjima, protivniku i stanju u momčadi.

O očekivanjima…

Drina je ekipa koja se nalazi na pretposljednjem mjestu, međutim mi moramo u ovu utakmicu ući maksimalno ozbiljno i pobjedom dočekati zadnje kolo. Nakon Drine gostujemo Travniku i želimo s dvije pobjede otići na zimsku pauzu.

O protivniku…

Drina je kvalitetna ekipa iako se nalazi na dnu tablice, ima dosta kvalitetnih pojedinaca. Oni su gotovo u svim utakmicama uspjeli postići pogodak, što govori da posjeduju kvalitetu i da ih moramo maksimalno respektirati.

O stanju u momčadi…

Zakarić je bio bolestan, možda ga poštedimo sutra kao i neke druge igrače. Ostali su spremni, nitko nema kartone, Stojkić je odradio svoju suspenziju. U prošlom kolu smo imali problema sa strancima, pa je Filipović završio na tribinama, sada bi i to trebalo biti riješeno jer je Stojanović dobio dvojno državljanstvo.

Oliver Petrak je rekao da su najteže utakmice kao što je ova s Drinom, kada je već na papiru upisana pobjeda. Zato nam je sutra bitna podrška navijača da pobjedom zaključimo zadnju domaću utakmicu u ovoj godini.

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P