Vinko Marinović i Ognjen Todorović uoči utakmice protiv Travnika

Šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović i vezni igrač Ognjen Todorović na konferenciji za medije govorili su o sutrašnjoj utakmici protiv Travnika. Marinović je govorio o očekivanjima, protivniku i stanju u momčadi.

O očekivanjima…

Očekuje nas sigurno teška utakmica, nadam se da će travnjak biti u dobrom stanju. Ukoliko to i ne bude slučaj moramo se prilagoditi i dati svoj maksimum kako bi došli do pozitivnog rezultata. Nama su bodovi u ovoj utakmici neophodni kako bi ostali u vrhu, tako da uz pristup i efikasnost iz posljednja dva susreta idemo po tri boda.

O protivniku…

Travnik je kvalitetna ekipa, koja hvata priključak za ostanak u ligi. Jako dobro igraju s ekipama iz vrha, pobijedili su Sarajevo, Željeznicar, a protiv Širokog Brijega odigrali neriješeno. Travnik ima neugodne pojedince kao što su Dudić,  Kouadio i sigurno nam neće biti lako.

O stanju u momčadi…

Protiv Drine smo odmarali Zakarića i Radulovića, oni bi sutra trebali početi sustret. Problema sa ozljedama i kartonima nemamo, tako da spremni idemo u Travnik.

Ognjen Todorović je rekao da je Travnik jako neugodna ekipa, pogotovo na Piroti, ali da Zrinjski ima dosta kvalitetniji igrački kadar i nada se da će zadnju utakmicu prije zimske pauze zaključiti pobjedom.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P