U subotu tražimo treću pobjedu u Vrapčićima

Zrinjski će u subotu petnaesti put gostovati u Vrapčićima, a u prethodnih četrnaest utakmica upisali smo dvije pobjede, tri remija i devet poraza.

Do prvog trijumfa stigli smo u šestom mostarskom derbiju igranom na stadionu Veleža.

Bilo je to 13. rujna 2008. kada smo pod trenerskom palicom Dragana Jovića slavili 2:0 golovima Krešimira Kordića i Velibora Đurića, a osim spomenutih strijelaca u početnom sastavu igrali su još Igor Melher, Toni Šunjić, Staniša Nikolić, Ante Serdarušić, Vernes Selimović, Igor Musa, Mario Ivanković, Mladen Žižović i Marin Aničić, dok su u završnici utakmice s klupe ušli Danijel Stojanović i Milomir Vuković.

Sjećanja na naš drugi trijumf još uvijek su svježa, budući da je isti upisan 18. ožujka ove godine u uzvratu četvrtfinala Kupa.

Nakon 2:2 u prvom ogledu, plasman u novo polufinale izborili smo pobjedom 2:0, a strijelci su bili Pero Stojkić i Stevo Nikolić.

Nakon iznenadne ostavke Miše Krstičevića, priliku da vodi momčad u derbiju dobio je Dalibor Cvitanović, koji je na travnjak Vrapčića izveo sastav u kojem su bili Ratko Dujković, Daniel Graovac, Milan Muminović, Ante Radeljić, Pero Stojkić, Nebojša Popović, Mile Pehar, Aleksandar Radulović, Ivan Crnov, Ivo Zlatić i Krešimir Kordić, dok su u nastavku priliku dobili još Oliver Petrak, Vučina Šćepanović i Stevo Nikolić.

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P