Tonći Kukoč prvo pojačanje u prijelaznom roku

Tonći Kukoč od danas je u službeno igrač HŠK Zrinjski.

Hrvatski branič potpisao je ugovor do 30. lipnja 2019. godine, a nakon toga je i službeno predstavljen na konferenciji za medije.

– Sretan sam što sam došao u veliki klub kao što je HŠK Zrinjski. Prije svega se želim zahvaliti gospodinu Danku Šulenti i treneru Ivici Barbariću što su mi pružili ruku. Očekivanja? Želim biti prvak sa Zrinjskim i svaki put kada izađem na teren ostavit ću svaki atom snage. Vjerujem da u momčad donosim karakter, srčanost i kvalitetu. Neki govore da je ovo korak unatrag za moju karijeru, ali Zrinjski ne može biti korak unatrag, jer je ovo jedan od većih klubova u mojoj karijeri. Znam što Zrinjski znači za njegove navijače i sretan sam što ću igrati u Mostaru, izjavio je Kukoč.

Ovaj branič rođen je u Splitu 1990. godine, profesionalnu karijeru je počeo u Hajduku, a bio je još igrač talijanskih klubova Brescije, Livorna i Coma te bugarskog CSKA Sofija.

Zadovoljstvo zbog Kukočevog angažmana izrazio je i izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski Danko Šulenta.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti naše prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku. To je renomirani nogometaš Tonći Kukoč o kojemu mi već dugo godina razmišljamo. Prije četiri godine kada je prvi put spomenuto njegovo ime u našem klubu, predstavljao nam je nedostižni san. Međutim, sretan sam što sam u prilici danas ga ovdje pozdraviti kao novog člana HŠK Zrinjski. Zrinjski je zbog svog konstantnog napretka došao u poziciju da u svoje redove dovodi igrače s iskustvom, znanjem i kvalitetom, a svi smo sretni što je Tonći prvi od njih. Na taj način pokazujemo naša očekivanja i ambicije u ovoj sezoni, ali i u budućnosti. Ugovor s Tonćijem je potpisan na dvije i pol godine, čime pokazujemo vrlo ozbiljne namjere. Tonći će nam sigurno pomoći da dođemo do svojih ciljeva, jer će nam donijeti jednu novu kvalitetu, ne samo u HŠK Zrinjski, nego i u bh. nogomet, izjavio je Šulenta.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P