Službeno predstavljen novi šef stručnog stožera

Ivica Barbarić danas je i službeno predstavljen kao novi šef stručnog stožera HŠK Zrinjski, a na konferenciji za medije govorili su i predsjednik Upravnog odbora Denis Lasić te izvršni dopredsjednik Danko Šulenta.

– Ovo je za mene velika čast i satisfakcija, ali isto tako svjestan sam odgovornosti koja je u skladu s ambicijama kluba. Evidentno je da je letvica postavljena visoko, ali cilj Zrinjskog je da napreduje, kako organizacijski, tako i rezultatski. Ta obveza donosi pritisak, ali pozitivan. Ona motivira na način da stvari obaviš na najbolji mogući način, rekao je Barbarić.

– Ambicije Zrinjskog se znaju. Zrinjski je aktualni prvak, Zrinjski je vodeći klub nakon prvog dijela sezone i Zrinjski želi ostati na prvom mjestu. Kako bi se zadovoljile te ambicije željeli smo pojačati stručni stožer i uvjereni smo da smo to dobili u gospodinu Barbariću. Uvjeren sam kako će Zrinjski pored svih ostvarenih uspjeha posljednjih godina, s novim trenerom i novim stručnim stožerom napraviti jedan iskorak. Gospodin Barbarić ima punu potporu Uprave kluba, tako da sam siguran da će Zrinjski i u ovoj polusezoni napraviti jedan iskorak kako u domaćem prvenstvu, tako i u europskim natjecanjima, kazao je Lasić.

– Nakon dugo vremena uspjeli smo uskladiti termine i dovesti Ivicu Barbarića za prvog čovjeka struke. Njegovom prethodniku gospodinu Vinku Marinoviću ovom prilikom se želimo zahvaliti na velikom uspjehu koji je ostvario u našem klubu i pozitivnom tragu koji je ostavio te mu želimo sreću u novom sportskom izazovu. Puno je trenera željelo doći na klupu Zrinjskog, što svima nama koji radimo u klubu predstavlja čast i zadovoljstvo. Međutim, naš prvi izbor bio je Ivica Barbarić i zato je naše zadovoljstvo tim veće. Želimo napraviti novi iskorak i sigurni smo da će nam stručnost i kvaliteta koju naš novi šef stručnog stožera ima to i donijeti, poručio je Šulenta.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P