Službeno predstavljen kamp Real Madrida

Real Madrid CF, deseterostruki prvak Europe i službeno najbolji klub 20. stoljeća prema izboru FIFA-e, u suradnji s HŠK Zrinjski od 19. do 23. ožujka 2016. godine u Mostaru će prezentirati svoju nogometnu metodologiju za razvoj mladih igrača.

Kamp Kraljevskog kluba službeno je predstavljen na današnjoj konferenciji za medije, a na istoj su govorili Dragan Perić (voditelj Škole nogometa HŠK Zrinjski), Zlatko Marić (direktor agencije Be Free Football), Igor Musa (partner agencije Be Free Football), Hasan Šišić (predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara), Božo Ćorić (načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara) i Veselko Čerkez (predstojnik Ureda predsjednika Vlade HNŽ-a).

Velika nam je čast što ćemo ugostiti tako velik klub, jer Zrinjski i Mostar imaju puno poveznica s Real Madridom i Španjolskom. Kao što je poznato, naš grad jedini u BiH ima Španjolski trg, a svi znaju i da je Luka Modrić igrao za Zrinjski i ostao jako vezan za naš klub, izjavio je Perić.

Jedan od najzaslužnijih što će Zrinjski i Real Madrid organizirati kamp u Mostaru sigurno je Zlatko Marić, direktor agencije Be Free Football.

Kada smo razmišljali o tome da dovedemo Realov kamp u Hercegovinu, HŠK Zrinjski bio nam je prvi izbor. Uspostavili smo kontakt s Igorom Musom, nogometašem koji je ostavio dubok trag i u Španjolskoj te smo brzo postigli dogovor. Ovo je prvi put da Real dolazi u Hercegovinu i idealna prilika da djeca i njihovi roditelji osjete duh jednog Reala. Na kamp se mogu prijaviti svi zainteresirani, ali će biti ograničen broj polaznika. Htjeli smo da za ovih pet dana svi polaznici prođu sve ono što licencirani Realovi treneri njima postave, da nauče nešto, a ne samo da tek tako prođu kroz kamp, izjavio je Marić.

Partner agencije Be Free Football je Igor Musa, igrač koji je dres Zrinjskog nosio dvije sezone (2008.-2010.).

. Drago mi je da Real Madrid dolazi u Hercegovinu i Mostar. Ovo će biti velik događaj i imat će značaj kako za djecu tako i za Zrinjski i njegove trenere, koji također mogu puno naučiti, kazao je Musa.

Kamp je namijenjen za polaznike uzrasta od sedam do sedamnaest godina, a zadovoljstvo zbog organizacije istog dali su i predstavnici Grada Mostara.

Naš Savez okuplja mlade sportaše i od mene nije bilo sretnijeg čovjeka kada sam čuo da će naša djeca imati priliku raditi s tako velikim klubom. Ovo je samo pokazatelj da Zrinjski pravi fantastične rezultate, jer ako može dobaciti do Reala, možemo napraviti sve, izjavio je Šišić.

Veliko nam je zadovoljstvo što Real dolazi u Mostar i to nije slučajno, jer oni su prepoznali rezultate. HŠK Zrinjski radi dobro s djecom i ovo je samo poticaj za jači rad, kazao je Ćorić.

Veliku podršku u organizaciji kampa dala je i Vlada Hercegovačko neretvanske županije.

Zrinjski je klasa u BiH, Real Madrid u svijetu. Luka Modrić ostao je prijatelj Zrinjskog, Mostara i Bosne i Hercegovine i sigurno ima velike zasluge u ovome. Vlada HNŽ pomaže sport i sa zadovoljstvom sudjelujemo u ovome, izjavio je Čerkez.

Svaki sudionik kampa dobit će sportsku opremu (šorc, dres, štucne) i diplomu, a onima koji se pokažu u najboljem svjetlu bit će ponuđen odlazak u Madrid u posjetu velikom klubu.

Cijena petodnevnog kampa iznosi 175 eura (350 KM), a broj polaznika je ograničen.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti izravno u Školi nogometa HŠK Zrinjski ili prijavom preko internet stranicewww.frmclinicsbih.com uz potvrdu uplate na žiro račun 3060010000786688 (HYPO ALPE-ADRIA Bank d.d. Mostar) s naznakom “Kamp Real Madrida”, a sve dodatne informacije mogu se dobiti upitima na e-mail: skola@hskzrinjski.bai/ili mostar@frmclinicsbih.com ili na telefon 00387 36 311-050.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P