Rezultati turnira u Međugorju

U Međugorju je proteklog tjedna tradicionalno održan turnir na kojem su sudjelovali mladi Plemići. Najbolji rezultat postigli su naši najmlađi Plemići pod vodstvom trenera Tihomira Skoke koji su ostali poraženi u finali te tako osvojili drugo mjesto. U natjecanju po skupinama mladi Plemići su igrali dvije utakmice. U prvoj su utakmici svladali NK Brotnjo rezultatom 9:0, a u drugoj momčad Dubrovnika s visokih 6:1. Treća utakmica izabranicima Tikija Skoke donijela je Tomislavgrad i pobjedu 4:3. U zadnjoj utakmici u skupini Zrinjski je svladao Union iz Splita rezultatom 7:2. U polufinalu su se Plemići sastali s Pomakom iz Splita i slavili 5:2. Finale je donijelo susret s Unionom i poraz od 0:4.

Mladi nogometaš Zrinjskog Luka Cvitković najbolji je strijelac turnira sa 12 pogodaka. Ostali strijelci za Zrinjski su bili: David Karačić 7, Filip Šakota 3, Roko Šilić 2, Luka Knezović 2, Antonio Smiljanić, Niko Biokšić i Štefan Bošnjak po 1.

Limači I pod vodstvom trenera Dragana Vrdoljaka odigrali su 3 utakmice u skupini. U prvoj utakmici ostali su poraženi od ekipe NK Adriatic sa 2:1 kao u i drugoj od ekipe NK Međimurje sa 2:0. U trećoj utakmici protivnik NK Ploče se nije pojavio pa su mladim Plemićima upisana 3 boda. U četvrtfinalu mladi Plemići su se ponovno sastali sa ekipom NK Međimurje i ostvarili pobjedu sa 2:1. Polufinale donijelo im je susret sa ekipom NK Adriatic. Zbog neriješenog rezultata pucali su se penali u kojima je ekipa Zrinjski izgubila rezultatom 3:2. U borbi za 3. mjesto izgubili su od ekipe NK Pomak rezultatom 3:1 koja je također završena penalima te tako završili na 4.mjestu. Pogotke za Zrinjski su postigli Matej Šakota 2, Zovko Boris i Mikulić Petar.

Predpioniri  su odigrali 3 utakmice u skupini. Prvi dan svladali su NK Neretva Metković sa 2:0. Jedini strijelac ovog susreta bio je Šilić Nikša sa 2 pogotka. Drugi dan su odigrali neriješeno sa ekipom  Graničar iz Županje 1:1, pogodak za mlade Plemiće je postigao Franjo Posavac. Treća utakmica odigrana je sa ekipom NK Međimurje u kojoj su izgubili 1:0. Predpioniri su zauzeli 3. mjesto u skupini i nisu se plasirali u četvrtfinale.

U prvoj utakmici skupine pioniri su izgubili od ekipe NK Adriatic 3:0. U drugoj utakmici mladi Plemići su svladali NK Banjole iz Pule 1:0. Pogodak za Zrinjski je postigao Blago Bubalo. U trećem susretu pioniri su odigrali neriješeno sa ekipom NK Marsonija iz Slavonskog Broda 1:1. Pogodak u ovom susretu je postigao Kristijan Stanić. Pioniri su završili drugi u skupini sa 4 boda i nisu se plasirali u završnicu turnira.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P