Rezultati prvih susreta na turniru u Danskoj

Odigrani su prvi susreti kadeta i juniora na 25. međunarodnom nogometnom turniru – Lyngby Cup u Danskoj. ž

Kadeti Zrinjskog odigrali su neriješeno sa švedskom ekipom Norrköping.

Kadeti: HŠK Zrinjski – IFK Norrköping 1:1

Od početka susreta ekipa Zrinjskog odlično je krenula u utakmicu te je već u ranoj fazi došla do prednosti pogotkom Ljubića. U nastavku utakmice Zrinjski nastavlja s odličnom igrom u kojoj propušta još tri stopostotne šanse. U 55. minuti Zrinjski ostaje s igračem manje kada sudac prestrogo isključuje Bošnjaka. Šveđani su uspjeli iskoristiti igrača više te postižu pogodak sedam minuta prije kraja susreta.

Juniori: HŠK Zrinjski – FRAM Reykjavik 0:3

Juniori Zrinjskog su ostali poraženi iako su na početku utakmice imali inicijativu te uz pogođenu vratnicu propustili još dvije prilike, u 18.minuti Zrinjski ostaje s igračem manje što Reykjavik iskorištava i ostvaruje pobjedu.

U 2. kolu turnira u Danskoj kadeti Zrinjskog poraženi su od domaće ekipe AB Copenhagen dok su juniori uspjeli izboriti pobjedu.

Kadeti: HŠK Zrinjski – AB 0:2

Kod igrača Zrinjskog osjetio se umor što su Danci već na samom početku utakmice iskoristili te iz dvije pogreške postižu dva gola. Ipak u drugom poluvremenu dominacija Zrinjskog koji postiže i pogodak, ali ga suci neopravdano poništavaju zbog navodnog zaleđa.

Juniori: Fredrikstad FK – HŠK Zrinjski 0:1

Juniori Zrinjskog pod vodstvom trenera Gagre uspjeli su čak sa dva igrača manje slaviti protiv Norvežana. Iako su odlično otvorili drugo poluvrijeme sa nekoliko prilika već na samom početku u razmaku od pet minuta Zrinjski ostaje s dva igrača manje. Ipak hrabrom i borbenom igrom mladi Plemići nagrađeni su zasluženom pobjedom koju je donio svojim pogotkom Sabljić u 60.minuti.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P