Rezime učinka igrača u pripremnim utakmicama

Osam utakmica odigrao je Zrinjski u pripremama za proljetni dio sezone, a u njima je upisao tri pobjede (Krka 5:2, Cibalia 2:1, Olimpic 4:0), četiri remija (Osijek 1:1, Novigrad 0:0, Celje 1:1, Budućnost 1:1) i jedan poraz (Olimpija 1:2).

U tih osam provjera Vinko Marinović koristio je 28 igrača.

Njih jedanaest upisalo je po sedam nastupa – Daniel Graovac, Neven Laštro, Matija Katanec, Pero Stojkić, Miloš Žeravica, Oliver Petrak, Filip Arežina, Ognjen Todorović, Goran Zakarić, Miloš Filipović i Jasmin Mešanović, sedam ih je igralo u šest utakmica – Goran Karačić, Benjamin Čolić, Danijel Stojanović, Vučina Šćepanović, Tomislav Tomić, Aleksandar Radulović i Stevo Nikolić, po pet puta priliku su dobili Stjepan Radeljić i Miloš Aćimović, Zvonimir Blaić i Mile Pehar igrali su u četiri utakmice, Nikola Vasilj i Marin Vranjić u tri, dok su po jedan nastup upisali Krešimir Bandić, Kristijan Jajalo, Josip Miketek i Nemanja Bilbija.

Minutaža? Od četvorice vratara najviše vremena na terenu proveo je Karačić (450 minuta), dok su ostalu minutažu rasporedili Vasilj (180), Bandić (45) i Jajalo (45).

Na desnom boku Vinko Marinović je koristio Čolića (380), Pehara (195) i Blaića (145), na lijevom Stojkića (405) i Stojanovića (295), a na stoperskim pozicijama Laštru (500), Graovca (455), Kataneca (285) i Radeljića (220).

Tomić (395), Žeravica (385), Petrak (378), Arežina (360), Radulović (325), Šćepanović (225), Vranjić (87), Bilbija (15) i Miketek (5) igrali su u veznom redu, krilne pozicije su pokrivali Todorović (440), Filipović (385), Zakarić (380) i Aćimović (230), dok su se u napadu rotirali Mešanović (405) i Nikolić (290).

U osam utakmica Zrinjski je postigao petnaest pogodaka, a imao je osam različitih strijelaca – po jedan pogodak su postigli Nikolić, Laštro i Mešanović, dvostruki strijelci bili su Zakarić, Stojkić, Filipović i Todorović, dok je s tri pogotka najbolji strijelac bio Tomić.

S druge strane, mreža našeg kluba tresla se osam puta – po tri pogotka su primili Karačić i Vasilj, a Bandić i Jajalo po jedan.

Stoperski tandem najčešće su činili Graovac/Laštro (275), a osim tog tandema Marinović je isprobavao i kombinacije Graovac/Katanec (135), Laštro/Radeljić (135), Laštro/Katanec (90), Graovac/Radeljić (45) i Radeljić/Katanec (40).

Jasno, još veći broj kombinacija vidjeli smo u sredini terena, a najviše minuta na terenu zajedno su proveli Petrak, Žeravica i Tomić (155), koji su bili starteri u utakmicama protiv Olimpije (1:2), Cibalije (2:1) i Olimpica (4:0).

Od igrača koji su bili na prozivci bez minutaže u pripremama su ostali Filip Lončarić, Ivo Zlatić, Anto Radeljić, Ivan Peko, Krešimir Kordić, Dejan Vukomanović i Marijan Ćavar – Lončarić je prije prve provjere prešao u norveški Tromso, Radeljić (Vitez) i Vukomanović (Olimpic) su otišli na posudbe, Ćavar se nakon pripremama u Međugorju priključio juniorima, Zlatić se još uvijek oporavlja od operacije ligamenata koljena, dok su Peko i Kodrić u pripremama imali puno problema s ozljedama.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P