Rendulić: Zrinjski je najbolji klub u BiH

Krunoslav Rendulić danas je službeno predstavljen kao novi trener HŠK Zrinjski Mostar.

Hrvatski stručnjak, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri samostalno vodio NK Istra 1961, HNK Šibenik i HNK Goricu, na predstavljanju je odmah zacrtao visoke ciljeve.

Iznimna je čast biti trener kluba koji ima gotovo 120 godina, koji je po titulama i organizacijski najbolji klub u BiH. Ambicije su visoke, a da nisu ja sigurno ne bih bio tu. Zajedno ćemo dati maksimum da nastavimo već utabanim stazama i cilj nam je dvostruka kruna, izjavio je Rendulić.

Bilo koji prvak bilo koje države je veliki klub. Pritiska posebnog nema, svjestan sam gdje sam došao. Zrinjski je veliko ime, u BiH ima najbolje rezultate, tako treba biti i tako ćemo nastaviti, dodao je 49-godišnji stručnjak koji je naglasio da je Zrinjski sigurno najveći trenerski izazov u njegovoj karijeri.

Zrinjski sam pratio jer sam dobar prijatelj sa Sergejem (Jakirovićem), bio sam tu i na utakmici protiv Sheriffa, gledao sam i zadnju utakmicu protiv Borca tako da imam uvid u momčad. S obzirom na stanje na tablici, malo toga ima za popraviti. Treba samo nastaviti u tome smjeru i neće biti problema. Igrački kadar Zrinjskog je jako dobar i mislim da tu neće doći do nekih prevelikih promjena, kazao je Rendulić.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P