Rendulić: Ciljevi su najviši i to je svima jasno

Nogometaši Zrinjskog današnjim treningom počeli su pripreme za proljetni dio sezone u koji će ući s liderske pozicije i jasnim ciljem da obrane naslov prvaka, ali i pokušaju do kraja otići u Kupu BiH.

Novi trener Krunoslav Rendulić na prvom treningu je radio s 29 igrača, već sutra momčadi bi se trebao priključiti i Josip Čondrić, dok je Ivan Jukić prvo okupljanje preskočio zbog temperature.

“Ciljevi su najviši i to je svima jasno, od trenera do igrača. Zrinjski je postavio visoke standarde i uvijek je bilo teže obraniti nego nešto osvojiti. Ali, ove godine imamo ambicije u oba natjecanja i pokušat ćemo ih ostvariti”, rekao je Rendulić.

Na prvom okupljanju u 2023. godini s momčadi lidera prvenstva treniralo je i nekoliko novih igrača. Uz već predstavljene Milana Vukotića i Antonija Ivančića bio je tu i mladi vratar Luka Pršlje, koji još uvijek ima pravo igrati za U21 momčad, a koji je u redove Zrinjskog stigao iz GNK Dinamo Zagreb, dok se Kristijan Stanić u matični klub vratio na probu te će se kroz treninge pokušati nametnuti stručnom stožeru.

U odnosu na kadar iz prvog dijela sezone opravdano su izostali Frane Maglica, Abdul Musa Zubairu, Domagoj Stranput i Andrija Drljo, koji su u dogovoru s klubom dobili zeleno svjetlo da pronađu novi angažman.

Uvodni dio priprema Plemići će odraditi u Mostaru, nakon čega će se četiri tjedna zadržati u svojoj stalnoj zimskoj bazi u Međugorju.

VRATARI: Antonio Soldo, Marin Topić, Luka Pršlja, Anis Sefo;

BRANIČI: Hrvoje Barišić, Filip Brekalo, Josip Ćorluka, Almir Bekić, Slobodan Jakovljević, Kerim Memija, Marin Magdić, Matej Senić;

VEZNI IGRAČI: Damir Zlomislić, Petar Sučić, Silvio Ilinković, Karlo Kamenar, Marko Kozina           , Milan Vukotić, Antonio Ivančić;

KRILNI IGRAČI: Mario Ćuže, Matija Malekinušić, Dragan Juranović, Mario Tičinović, Danilo Šipovac, Kristijan Stanić;

NAPADAČI: Nikola Mandić, Franko Sabljić, Nemanja Bilbija, Antonio Prskalo

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P