Remi u prvoj provjeri: Zrinjski – Osijek 1:1

U prvoj od osam kontrolnih utakmica koliko će ih Zrinjski odigrati u pripremama za proljetni dio sezone upisan je remi protiv hrvatskog prvoligaša Osijeka.

Na terenu međugorskog Sport Centra završilo je 1:1, a oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu – poveli smo u 16. minuti preko Steve Nikolića, dok je poravnanje Osijeku donio Antonio Perošević jedanaest minuta kasnije.

Kako se i očekivalo, Vinko Marinović je koristio različite sastave u dva poluvremena, a posebno vrijedi istaći da je u prvom zaigrao i Mile Pehar, kojem su to bile prve minute nakon operacije koljena u lipnju prošle godine.

Posljednjih petnaest minuta Zrinjski je igrao s igračem manje, jer je zbog ozljede gležnja igru morao napustiti Zvonimir Blaić – težina ozljede tek će biti utvrđena, dok su danas bez minutaže ostali Nikola Vasilj, Josip Miketek, Marijan Ćavar, Dejan Vukomanović, Tomislav Tomić, Ivan Peko i Krešimir Kordić.

Sljedeća kontrolna utakmica na rasporedu je 1. veljače u Novigradu, kada će s druge strane biti slovenski prvoligaš Krka.

Strijelci: 1:0 – Nikolić (16.), 1:1 – Perošević (27.)

ZRINJSKI: Bandić, Pehar, Laštro, Katanec, Stojanović, Vranjić, Petrak, Aćimović, Arežina, Zakarić, Nikolić

Drugo polurvijeme: Karačić, Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić, Radulović, Žeravica, Šćepanović, Todorović, Filipović, Mešanović

Trener: Vinko Marinović

OSIJEK: Mikulić, Mioč, Špičić, Špoljarić, Perošević, Roce, Salapić, Radotić, Lesjak, Šarić, Matas

Drugo polurvijeme: Malenica, Kurtović, Džolan, Mandić, Štrkalj, Filipović, Škorić, Šorša, Grgić, Čuljak, Lukić

Trener: Zoran Zekić

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P