Reagiranje na neistinite napise u medijima

Iako isprva nismo željeli reagirati i tako davati na važnosti portalu koji kontinuirano pokazuje nepoštovanje prema HŠK Zrinjski, ipak smo primorani reagirati i stati u zaštitu našeg kapetana Nemanje Bilbije.

Apsolutna je laž da sam oštetio vrata svlačionice na stadionu Rođeni nakon pobjede protiv Sarajeva! Ponovit ću, nisam, a iako tu optužbu nije mogao potvrditi niti portal koji je objavio tekst da sam, kako je navedeno, bio glavni protagonist incidenta nakon navedene utakmice, javnost je svejedno dovedena u zabludu da sam to napravio, jer kako drugačije objasniti rečenicu u istom tekstu u kojoj stoji da je za desetak dana na programu mostarski derbi i kako nema sumnje da Bilbiju nakon incidenta čeka paklena dobrodošlica od strane navijača Rođenih, kao i da će Disciplinska komisija odlučiti hoće li Bilbija i HŠK Zrinjski biti kažnjeni. Zbog čega? Zato što smo glasno slavili pobjedu u svlačionici“, izjavio je Bilbija.

Dakle, osim što se svjesno nanosi šteta ugledu našeg kapetana, takvom manipulacijom namjerno se podgrijava atmosfera i dižu tenzije uoči utakmice FK Velež – HŠK Zrinjski i to iz razloga koji su poznati samo novinarima tog portala. To, naravno, ide njima na obraz, a nas još više ujedinjuje s ciljem da budemo još jači.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P