Raspudić: Očekivanja su velika s razlogom

Dan uoči početka drugog dijela sezone pred medije je izašao i Marin Raspudić, prvi čovjek Zrinjskog.

– Prije godinu i pol dana sebi smo postavili dva cilja, jedan vezan za organizaciju kluba, a drugi, naravno, za rezultat. Smatram da smo jedan od ta dva cilja ostvarili, jer je Zrinjski napravio organizacijski iskorak, a jedna od potvrda toga je i UEFA licenca zbog kojeg smo, kako svi znaju, prošle sezone izborili plasman u Europu, iako to nismo zaslužili svojim rezultatima, izjavio je Raspudić.

– Drugi cilj, jasno, prošle sezone nismo ostvarili, jer smo svi u klubu bili itekako svjesni rezultatskog podbačaja. No, izvukli smo određene pouke i ove sezone Europu želimo izboriti svojim rezultatom, a ne administrativnim putem. Mislim i iskreno vjerujem kako smo na dobrom putu. Stručni stožer i igrači imaju našu punu podršku, dodao je Raspudić.

Ciljevi su poznati.

– Naša očekivanja su velika s razlogom. Naravno, Europa je apsolutni prioritet, odnosno egzistencijalni cilj kako je u jednom od razgovora izjavio potpredsjednik Danko Šulenta, ali mi ćemo učiniti sve kako bi u godini pred nama osvojili treći naslov prvaka. Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Borac…Istina, oni također ciljaju titulu, ali i mi imamo pravo na takve ambicije. U igri je dovoljno bodova, tako da je sve na nama.

Pod Bijelim brijegom su pozdravili i vijest da je usvojen Nacrt Zakona o naplati i djelomičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima na području Federacije BiH.

– HŠK Zrinjski od starta podržava tu inicijativu i nadamo se da će taj zakon u što skorijem roku proći potrebnu proceduru, zaključio je Raspudić.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P