Radnik još uvijek bez poraza u gostima

Nije Zrinjski razveselio svoje navijače u prethodne dvije utakmice – na prvenstveni poraz od Borca (1:2) u Banjoj Luci nadovezala se i eliminacija u Kupu od Sarajeva (1:1, 6:7), ali ono što je najvažnije, naš klub i dalje je lider premierligaške karavane.

Prvu trećinu prvenstva zaključit ćemo domaćom utakmicom protiv Radnika, kluba čiji rezultati ove sezone definitivno zavrjeđuju respekt, jer Bijeljince u dosadašnjem dijelu prvenstva još nitko nije uspio poraziti kao goste – pobijedili su Željezničar (2:1) i Travnik (3:1), dok su neporaženi ostali protiv Mladosti (0:0) i Olimpica (0:0).

Radnik je u prvih devet kola skupio respektabilnih petnaest bodova, a razlog zašto nije bolje plasiran leži u slabijim rezultatima u Bijeljini, gdje je od mogućih petnaest bodova osvojio njih samo sedam (Vitez 1:0, Velež 0:0, Sloboda 0:1, Drina 1:0, Sarajevo 0:3).

Naša iskustva protiv Radnika su više nego pozitivna, jer u pet domaćih utakmica u Premier ligi imamo pet čistih pobjeda uz gol-razliku 14:1!

Prošle sezone Bijeljince smo ugostili u 3. kolu, a golove u pobjedi rezultatom 2:0 postigli su Deni Simeunović i Ivan Crnov.

Radnik s klupe predvodi trener Slavko Petrović, a kapetan Bijljenica je nama vrlo dobro poznati Mladen Žižović, igrač koji je dres s lentom nosio kroz sedam sezona u kojima je upisao 170 službenih nastupa.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P