Prijave za nogometni kamp Real Madrida

Kao što je već poznato, Real Madrid CF od 19. do 23. ožujka 2016. će u suradnji s HŠK Zrinjski u Mostaru prezentirati svoju nogometnu metodologiju za razvoj mladih igrača.

Agencija Be Free Football – Zlatko Marić i Real Madrid Fondacija prvi put u BiH dovode najveći svjetski klub, a program kampa će biti usmjeren na napredak individualnog treninga u tehnici i taktici, rješavanju problema i donošenju odluka na terenu.

Kamp je namijenjen za polaznike uzrasta od 7 do 17 godina, a s istima će raditi službeni treneri Kraljevskog kluba, koji će održati i predavanje za trenere.

Svaki sudionik kampa dobit će sportsku opremu (šorc, dres, štucne) i diplomu, a onima koji se pokažu u najboljem svjetlu bit će ponuđen odlazak u Madrid u posjetu velikom klubu.

Cijena petodnevnog kampa iznosi 175 eura (350 KM), a broj polaznika je ograničen.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti izravno u Školi nogometa HŠK Zrinjski ili prijavom preko internet stranice www.frmclinicsbih.com uz potvrdu uplate na žiro račun 3060010000786688 (HYPO ALPE-ADRIA Bank d.d. Mostar) s naznakom “Kamp Real Madrida”, a sve dodatne informacije mogu se dobiti upitima na e-mail: skola@hskzrinjski.ba i/ili mostar@frmclinicsbih.com ili na telefon 00387 36 311-050.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P