Predpioniri uvjerljivo pobjedili, a pioniri preokretom slavili u utakmicama s vršnjacima iz FK Veleža

PRVA LIGA HNK/Ž:
PREDPIONIRI: HŠK ZRINJSKI 6:1 FK VELEŽ

Danas su se na pomoćnom travnjaku stadiona pod Bijelim Brijegom u okviru lige HNŽ sastali predpioniri HŠK Zrinjski i FK Velež.

Utakmica se igrala pred stotinjak gledatelja na momente po vrli jakoj kiši, što je donekle i otežavalo igru. Od samog početka mladi Plemići su bili bolji protivnik, i već do poluvremena riješili utakmicu u svoju korist. Na odmor se otišlo rezultatom 5:0. I u drugom dijelu nastavila se dominacija mladih Plemića.

Trener domaćih Orlović napravio je zatim i brojne izmjene, što je rezultiralo smanjenju pritiska ka vratima gostiju. Gosti dolaze do počasnog pogotka nakon grube pogreške obrane Zrinjskog, a Plemići utakmicu zaključuju s još jednim pogotkom za konačnih 6:1.

Strijelci za mlade Plemiće bili su Odak 3, Ignatkov, Glamuzina i Arapović.

Ovom pobjedom nastavlja se totalna dominacija predpionira HŠK Zrinjski koje vodi trener Dubravko Orlović Duba uz pomoć legende mostarskog nogometa Vladimira Skočajića Tarambe.

 

Koso Leon V
Ivanković Rino
Filipović Borna
Šilić Roko
Karačić David5
Glamuzina Krešimir K20
Papac Deni
Bitići Fabijan
Arapović Antonio 37
Ignatkov Sergej56
Odak Luka41327
još su igrali:
Šakota Filip(9)31
Vučić Roko(8)51
Vučić Borna(5)31
Petrović Josip(3)50
Knezović Luka(7)45

HERCEGOVINA.info

 

PRVA LIGA HNK/Ž:
PIONIRI: HŠK ZRINJSKI 3:2 FK VELEŽ (Matej Šakota 2, Saša Vazgeč)

Nakon uvjerljive pobjede predpionira i pioniri HŠK Zrinjski upisali su pobjedu nad vršnjacima iz FK Veleža u vrlo uzbudljivoj utakmici. Prvo poluvrijeme utakmice završilo je u korist pionira HŠK Zrinjski rezultatom 1:0, a strijelac pogotka bio je Matej Šakota u 25. minuti. Drugo poluvrijeme gosti rezultat okreću u svoju korist i dolaze do vodstva od 1:2 pogotcima u 44′ i 47′. Plemići brzo postižu pogodak za izjednačenje rezultata strijelac pogotka ponovno je bio Matej Šakota u 49′ utakmice. U 57. minuti utakmice Saša Vazgeč pogađa za vodstvo pionira HŠK Zrinjski od 3:2, rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, te su mladi Plemići upisali pobjedu rezultatom 3:2 i tako zadržali prvo mjesto na ljestvici Prve Lige HNK/Ž.

Pandža Luka V
Cvitković Marino
Zovko Boris
Brajković Robert
Čule Mirko K
Marić Zvonimir
Čubela Marko
Raguž Marko-Leonard
Glavina Marko
Šakota Matej254970
Vazgeč Saša57
još su igrali:
Marić Damir(9)46
Martinović Filip(10)68
Cipetić Antonio(2)70
Mikulić Petar(19)60

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P