Predpioniri ponovno ostvarili uvjerljivu pobjedu, a pioniri odigrali neriješeno u utakmicama Prve Lige HNK/Ž

Danas su na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski odigrane utakmice 12. kola Prve Lige HNK/Ž za predpionire i pionire. Mladi Plemići za protivnika su imali nogometaše iz HNK Stolac.

Prvi na teren su izašli predpioniri HŠK Zrinjski i HNK Stolac, a predpioniri HŠK Zrinjski su i u ovoj utakmici nastavili svoj dominantan niz i ostvarili pobjedu nad vršnjacima iz HNK Stolac od visokih (9:0). Mladim Plemićima ovo je bila i 12 pobjeda u nizu, te su primili samo dva pogotka, a postigli 74 pogotka. Predpioniri HŠK Zrinjski nalaze se na prvom mjestu ljestvice Prve Lige HNK/Ž s maksimalnih 36 bodova. Strijelici u visokoj pobjedi za predpionire HŠK Zrinjski bili su Luka Odak 4, Antonio Arapović 2,3 Fabijan Bitići, Filip Šakota, Deni Papac.

PREDPIONIRI HŠK ZRINJSKI

Koso Leon V
Ivanković Rino
Filipović Borna
Šilić Roko
Karačić David
Glamuzina Krešimir K16
Šakota Filip3
Bitići Fabijan51
Arapović Antonio510
Ignatkov Sergej
Odak Luka20384759
Petrović Josip(4)32
Papac Deni(7)3136
Vučić Roko(3)32
Vučić Borna(5)32
Knezović Luka(10)40

PIONIRI: HŠK ZRINJSKI 2:2 HNK STOLAC

Nakon predpionira i pionira HŠK Zrinjski i HNK Stolac odigrali su utakmicu 12. kola Prve Lige HNK/Ž. Ova utakmica završena je bez pobjednika rezultatom 2:2, a strijelaci za pionire HŠK Zrinjski bili su Filip Martinović i Marko Glavina. Pioniri HŠK Zrinjski ovim rezultatom izgubili su prvo mjesto na ljestvici Prve Lige HNK/Ž i trenutno se nalaze na drugom mjestu sa bodom zaostatka za vodećim HNK Neum.

 PIONIRI HŠK ZRINJSKI: 

Perić Marko V
Cvitković Marino
Bošnjak Nikica
Brajković Robert
Cipetić Antonio
Marić Zvonimir K
Vazgeč Saša
Mikulić Marko
Martinović Filip4445
Mikulić Petar
Glavina Marko 38
Marinčić David(9)59
Kolobarić Ivan(3)65
 
 
 
 
blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P