Plemići uvjerljivi u posljednjoj provjeri

Odlično je Zrinjski izgledao u posljednjoj provjeri pred start proljetnog dijela sezone.

Olimpic je u Međugorju pobijeđen s uvjerljivih 4:0, a zanimljivo da smo sva četiri pogotka postigli u prvom poluvremenu.

Poveli smo već u 4. minuti preko Tomislava Tomića, koji je bio precizan nakon dodavanja Gorana Zakarića. Tomić je bio strijelac i u 25. minuti, golijadu je u 34. nastavio Ognjen Todorović, dok je četiri minute kasnije Zakarić povisio na 4:0 nakon asistencije Todorovića.

U nastavku nije bilo pogodaka, naš ritam je bio nešto sporiji nego u prvom dijelu, a dva puta se odličnim obranama istakao i vratar Goran Karačić, naš jedini igrač koji je dobio devedeset minuta u današnjoj utakmici.

Vrijedi istaći da je u posljednjih 15 minuta zaigrao i Nemanja Bilbija, koji je tako upisao neslužbeni debi u dresu Zrinjskog.

Strijelci: 1:0 – Tomić (4.), 2:0 – Tomić (25.), 3:0 – Todorović (34.), 4:0 – Zakarić (38.).

ZRINJSKI: Karačić, Blaić (od 46. Čolić), Graovac (od 75. Radeljić), Laštro (od 75. Katanec), Stojkić (od 46. Stojanović), Žeravica (od 75. Bilbija, Tomić (od 60. Radulović), Petrak (od 46. Arežina), Todorović (od 75. Šćepanović), Zakarić (od 46. Filipović), Mešanović (od 75. Nikolić)

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P