Pioniri pobijedili, a kadeti izgubili u utakmicama s vršnjacima iz NK Široki Brijeg

PIONIRI: NK ŠIROKI BRIJEG 0:1 HŠK ZRINJSKI

Prvo su na teren izašli pioniri NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski. 
Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 0:0, ali vidjeli smo izgledne prilike na obje strane, prvo su zaprijetili nogometaši Širokog Brijega ali se svojom reakcijom istakao golman HŠK Zrinjski Luka Pandža. Zaprijetili su i nogometaši HŠK Zrinjski nakon odlične akcije nogometaša HŠK Zrinjski sam na golmana izašao je Matej Šakota, ali nije imao sreće njegov udarac prošao je tik pokraj desne vratnice gola NK Široki Brijeg.
U drugom poluvremenu nogometaši HŠK Zrinjski bolje otvaraju utakmicu i u 41. minuti susreta na asistenciju Marka Ćubele pogodak postiže Luka Zovko, do kraja utakmice rezultat se nije mijenja i tako su Plemići osvojili tri boda na gostovanju u Širokom Brijegu.

PIONIRI HŠK ZRINJSKI: Pandža Luka (V), Milićević Petar, Zovko Boris, Zovko Luka, Čule Mirko (K), Pandža Filip, Mandić Marko, Blažević Mladen, Šakota Matej, Kudić Mario, Ćubela Marko; još su igrali: Stanković Zoran, Marić Damir, Mikulić Petar, Glavina Marko.

KADETI: NK ŠIROKI BRIJEG 3:0 HŠK ZRINJSKI

Nakon pionira na teren su izašli i kadeti NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski. Nogometaši Širokog Brijega već u trećoj minuti stižu do prednosti od 1:0, Plemići su pokušavali nadoknaditi rezultatski zaostatak, ali se rezultat u prvom poluvremenu nije mijenjao. Na samom početku drugog poluvremena Plemići su primili drugi, a u 51. minuti i treći pogodak na utakmici. Nakon toga nogometašima HŠK Zrinjski bilo je se teško vratiti u utakmicu i rezultat je ostao nepromijenjen 3:0 za NK Široki Brijeg.

KADETI HŠK ZRINJSKI: Miletić Marko (V), Šuta Riad, Bošnjak Patrik (K), Vrljić Ante, Knežević Paolo, Jozić Marko, Škembić Ahmed, Tiro Semir, Mihalj Ivan, Bašić Ivan, Šilić Nikša; još su igrali: Vrankić Ivan, Đogić Đorđe, Mičeta Robert, Dolić Ivan, Milićević Petar.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P