Pioniri i predpioniri HŠK Zrinjski odigrali utakmice posljednjeg kola Prve Lige HNK/Ž

27. KOLO PRVE LIGE HNK/Ž ZA PREDPIONIRE: HŠK ZRINJSKI 1:0 HNK ČAPLJINA (LUKA ODAK 37′)

U srijedu su predpioniri HŠK Zrinjski odigrali utakmicu 27. kola Prve Lige HNK/Ž, za protivnika su imali vršnjake iz HNK Čapljine. Predpioniri HŠK Zrinjski bili su bolji u ovome susretu i slavili su s rezultatom (1:0) strijelac pogodka za HŠK Zrinjski bio je Luka Odak u 37. minuti. Ovo je ujedno bila i posljednja utakmica predpionira HŠK Zrinjski u sezoni 17/18.

Predpioniri HŠK Zrinjski u 27. odigranih utakmica Prve Lige HNK/Ž postigli su 95. pogodaka, a primili 15. pogodaka, te ostvarili 22. pobjede, dva neriješena rezultata, a poraženi su u tri utakmice. Mladi Plemići osvojili su 68. bodova i tako zauzeli drugo mjesto u Prvoj Ligi HNK/Ž. Najviše pogodaka za predpionire HŠK Zrinjski postigao je Marko Glavina (30).

TRENER: Dubravko Orlović

 

27. KOLO PRVE LIGE HNK/Ž ZA PIONIRE: HŠK ZRINJSKI 1:1 HNK ČAPLJINA (MATEJ ŠAKOTA 14′)

U srijedu su pioniri HŠK Zrinjski odigrali utakmicu 27. kola Prve Lige HNK/Ž, za protivnika su imali vršnjake iz HNK Čapljine. Utakmica je završena bez pobjednika rezultatom (1:1) strijelac pogotka za HŠK Zrinjski bio je Matej Šakota u 14. minuti. Ovo je ujedno bila i posljednja utakmica pionira HŠK Zrinjski u sezoni 17/18.

Pioniri HŠK Zrinjski u 27. odigranih utakmica Prve Lige HNK/Ž postigli su 34. pogotka, a primili 42. pogotka, te ostvarili devet pobjeda, osam nerješenih utakmica, a poraženi su u deset utakmica. Mladi Plemići osvojili su 35. bodova i tako zauzeli peto mjesto u Prvoj Ligi HNK/Ž za pionire. Najviše pogodaka za pionire HŠK Zrinjski postigli su Mirza Begluk i Petar Mikulić po pet pogodaka.

TRENER: Tihomir Skoko

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P