Pero Stojkić završio profesionalnu igračku karijeru

Pero Stojkić, legendarni kapetan HŠK Zrinjski, odlučio je završiti profesionalnu igračku karijeru!

Danas 34-godišnji Stojkić seniorski debi upisao je u travnju 2005. godine, a karijeru završava s rekordnih 257 službenih nastupa i rekordnih pet naslova prvaka u najdražem dresu.

Iako tužni što kapetana više nećemo gledati na terenu, sretni smo što možemo objaviti da Stojkić ostaje u HŠK Zrinjski, ali u novoj ulozi, odnosno kao team manager prve momčadi.

🎙 | PERO STOJKIĆ

“Dugo sam razmišljao i na kraju odlučio da je nakon više od petnaest godina profesionalnog nogometa došlo vrijeme za oproštaj.

Istina, moram priznati da mi je jako čudno stajati pored terena i gledati dojučerašnje suigrače na treningu, ali iako je igračka karijera sada gotova, ljubav prema nogometu nikada neće prestati i zbog stoga sam neizmjerno zahvalan HŠK Zrinjski što mi je omogućio da ova prekrasna igra i dalje bude moja svakodnevica.

Velika hvala svima koje sam upoznao na ovom putu, suigračima i trenerima posebno, jer smo uvijek zajedno dijelili dobro i loše, a najveća zahvala ide obitelji i navijačima koji su mi uvijek bila velika podrška.

Kada sam počeo trenirati nogomet u Zrinjskom sanjao sam debi za prvu momčad, a karijeru završavam kao rekorder po broju nastupa i naslova prvaka. To me čini iznimno ponosnim!

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P