Osvojene medalje na turniru ,,Stopama Save Miloševića,,

Više od 130 ekipa iz RS, BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije učestvovalo je na ovogodišnjem turniru „Stopama Save Miloševića“ koji je održan na nogometnim terenima širom Semberije.

Mališani uzrasta od 2002. do 2008. godišta međusobno su odmjerili svoje nogometno znanje i talente.

Naši najmlađi Plemići rođeni 2007. pod vodstvom trenera Tihomira Skoke osvojili su drugo mjesto na turniru. Niko Biokšić 4 , Filip Šakota 2 gola, David Pavlović i Leo Vasilj po 1 bili su strijelci za HŠK Zrinjski.

Leon Koso najbolji je golman turnira.

HŠK Zrinjski: Leon Koso, David Pavlović, Niko Biokšić, Leo Vasilj, Marko Totić, Filip Šakota, Luka Zorić, Zvonimir Sesar.

Mladi Plemići rođeni 2004. osvojili su 3. mjesto na turniru pobjedivši ekipu “Spartak ” Subotica rezultatom 1:0. Strijelac ovog susreta bio je Ivano Šarac. Pogotke za HŠK Zrinjski na ovom turniru postigli su također Mario Kudić te Matej Šakota 2. U polufinalu su izgubili od ekipe “Crvena Zvezda” koja je na kraju osvojila prvo mjesto.

Najbolji golman turnira bio je iz reda HŠK Zrinjski Boris Zovko.

Mladi nogometaši Zrinjskog oduševili svojim nastupom u Bijeljini te drugi put za redom postižu uspjehe i zavidne rezultate na međunarodnim natjecanjima!

Čestitamo trenerima Tihomiru Skoki i Draganu Vrdoljaku i njihovim Plemićima na osvojenim medaljama te se nadamo da će se ovaj uspješan niz nastaviti!

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P