Oproštaj od Europa lige

Zrinjski je večeras u uzvratu prvog pretkola Europa lige na svom stadionu ugostio armenski Shirak. Unatoč pobijedi od 2:1 naš klub se oprašta od europskih natjecanja jer je u prvom susretu u Armeniji Shirak bio bolji s 2:0, te prošao dalje ukupnim rezultatom 3:2. Bila je to utakmica u kojoj je Zrinjski dominirao od početka, ali unatoč tome golova nije bilo do 80. minute. A, onda je u pet minuta anulirana prednost Armenaca iz prvog susreta. Prvo je Mešanović pogodio s bijele točke, a pet minuta kasnije i Filipović iz slobodnog udarca. I kada se očekivalo da utakmica ode u produžetke lošu reakciju igrača Zrinjskog iskoristio je Bougouhi i pogodio za 2:1 u 96. minuti.

Strijelci: 1:0 – Mešanović 80. (pen), 2:0 – Filipović 85., 2:1 – Bougouhi 96.

Zrinjski: Dujković , Blaić, Graovac, A. Radeljić, Stojanović , Žeravica, Radulović (od 92. Muminović), Zakarić (od 76. Šćepanović), Todorović (od 69. Filipović), Nikolić, Mešanović.

Shirak: Ermakov, G. Hovhannisyan, A. Hovhannisyan, Stamenković, Davytan (od 83. Aleksanyan), G. Malakyan, E. Malakyan, Hakobyan, Diarrassouba (od 46. Barikyan), Davoyan, Bougouhi.

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P