Okom statistike: Crnov preskočio Simeunovića

Broj igrača koje je Branko Karačić koristio ove sezone nakon utakmice protiv Viteza povećao se na 27, budući da su jučer prve ovosezonske minute upisali Ivo Zlatić, Radosav Aleksić, Danijel Stojanović i Stevo Nikolić.

Oba pogotka postigao je Ivan Crnov, koji je tako na ljestvici strijelaca preskočio Denija Simeunovića (4) te je s pet pogodaka postao prvi pratitelj Amera Bekića (8), koji je subotnji ogled odgledao s klupe. Simeunović je, pak, upisao petu asistenciju, čime se učvrstio na vodećoj poziciji u ovoj kategoriji, dok su Ratko Dujković i Crnov devetnaestim nastupima dostigli jesenas najstandardnijeg Bekića.

Zaigrao je i Velibor Đurić, koji je 163. nastupom u dresu s lentom krenuo u lov na Marina Aničića, koji se ove zime od dresa Zrinjskog oprostio s rekordnih 185 nastupa. Ispred Đurića su još Mladen Žižović (170), Mario Ivanković (177) i Igor Žuržinov (182), ali oni više ne mogu prestići Aničića.

Zrinjski je upisao desetu pobjedu – veći broj trijumfa ima samo vodeći Željezničar (11), dok se broj postignutih j pogodaka povećao na 33, što je drugi napadački učinak u Premier ligi – bolji je samo Široki Brijeg (45). Broj primljenih pogodaka ostao je isti (14), a kako je Sarajevo primilo četrnaesti pogodak u Zenici, Zrinjski sada dijeli vrh i tog poretka.

Zrinjski ni u 20. kolu nije dočekao prvi kazneni udarac u ovom prvenstvu.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P