Održana prva prozivka, treninzi od sutra

Pripreme za proljetni dio sezone počet ćemo sutrašnjim treningom, iako se može konstatirati kako su pripreme zapravo počele današnjom prozivkom na kojoj su se očekivano pojavili svi igrači koji su ugovorom vezani za Zrinjski.

Igrače su pozdravili članovi stručnog stožera na čelu s Vinkom Marinovićem, a Plemićima su se obratili i članovi užeg klupskog rukovodstva.

– Naši ciljevi su odavno dobro poznati. Prvi dio sezone smo završili na drugom mjestu, a svi imamo istu želju, odnosno da na kraju prvi prođemo kroz cilj. Pred nama je dvanaest utakmica, a iako će borba za titulu biti teška, imamo kvalitetu i možemo se posvetiti tom cilju. Nadam se da ćemo na kraju uspjeti ostvariti zacrtani cilj, izjavio je Marinović.

On je na prvom okupljanju zatekao 31 igrača. Uz povratnike Matiju Kataneca i Filipa Arežinu bili su tu i igrači koji su prvi dio sezone proveli na posudbi (Nikola Vasilj, Dejan Vukomanović), kao i četvorica još uvijek aktualnih juniora (Stjepan Radeljić, Miloš Aćimović, Josip Miketek, Marijan Ćavar).

Igrači na prozivci: Filip Lončarić, Krešimir Bandić, Goran Karačić, Nikola Vasilj, Zvonimir Blaić, Stjepan Radeljić, Daniel Graovac, Anto Radeljić, Pero Stojkić, Ivo Zlatić, Danijel Stojanović, Neven Laštro, Matija Katanec, Ivan Peko, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Mile Pehar, Vučina Šćepanović, Marin Vranjić, Ognjen Todorović, Filip Arežina, Oliver Petrak, Miloš Filipović, Goran Zakarić, Dejan Vukomanović, Krešimir Kordić, Miloš Aćimović, Jasmin Mešanović, Stevo Nikolić, Josip Miketek i Marijan Ćavar.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P