Obavljena prozivka igrača pred start priprema

Na prozivci igrača pred početak priprema za proljetni dio sezone bio je prisutan ukupno 31 nogometaš.

Pred novim šefom struke Ivicom Barbarićem pojavili su se Nikola Vasilj, Krešimir Bandić, Dalibor Kozić, Mario Barić, Jasmin Bogdanović, Luka Lučić, Benjamin Čolić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Ivan Peko, Tomislav Tomić, Mate Pehar, Miloš Žeravica, Toni Jović, Ognjen Todorović, Josip Miketek, Matej Sivrić, Oliver Petrak, Miloš Filipović, Miloš Aćimović, Jasmin Mešanović, Momčilo Mrkaić, Nemanja Bilbija, Tonći Kukoč, Zvonimir Blaić, Rijad Kobiljar, Vencel Kožul, Ivan Sušić, Marin Vranjić i Marijan Ćavar.

Od igrača pod ugovorom opravdano su izostali Danijel Stojanović i Germain Kouadio, dok će status Ante Radeljića, kojemu je istekao ugovor, tek biti definiran.

– Igračima sam rekao da su ambicije i ciljevi poznati, odnosno da se borimo za trofeje i nastavimo napredovati. Tako visoko postavljeni ciljevi su stimulirajući iz razloga što je objektivno da se Zrinjski bori za naslov prvaka, a objektivno je zato što su oni svojim radom i rezultatima doprinijeli da se klub nalazi u ovoj situaciji, odnosno da je Zrinjski najbolji klub u Bosni i Hercegovini. To je njihova kvaliteta i dobro je što su ti ciljevi ostvarivi, ali jasno je da se moramo koncentrirati na svakodnevni rad i to je jedini put da ostvarimo zacrtane ciljeve, izjavio je Barbarić, koji će s igračima početi raditi tek sutrašnjim treningom.

Podsjetimo, uvodni dio priprema bit će odrađen u Mostaru, od 20. do 29. siječnja momčad će boraviti u Međugorju, dok će se od 31. siječnja do 8. veljače nogometaši lidera prvenstva pripremati u hrvatskom Medulinu.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P