Nemanja Bilbija slomio otpor Slobode

Nakon što smo u prethodnom kolu prekinuli niz pobjeda i u Bijeljini upisali prvi ovosezonski poraz, na pobjednički kolosijek vratili smo se minimalnim trijumfom protiv Slobode (1:0).

Iako smo tijekom svih devedeset minuta kontrolirali utakmicu i Tuzlake držali na njihovoj polovici, opet je nedostajalo mirnoće u završnicama akcija kao što je bio slučaj i u prethodnom kolu protiv Radnika (0:1).

Ipak, junak Plemića opet je bio Nemanja Bilbija, koji je u 73. minuti, kao što je bio slučaj i u utakmici protiv Veleža (2:1), ubačaj Josipa Ćorluke znao pretvoriti u pogodak. Just Jewels Deluxe slot: https://kazinolatvijas.com/just-jewels-deluxe/

Ovom utakmicom zaključili smo prvi krug prvenstva, a nakon jedanaest odigranih kola nalazimo se na drugoj poziciji iza lidera Tuzla City.

Zrinjski – Sloboda 1:0

Strijelac: 1:0 – Bilbija (73.)

ZRINJSKI: Soldo, Barišić, Bašić (60′ Sabljić), Ćorluka, Savić, Jakovljević, Memija, Juranović (60′ Jukić), Kamenar (77′ Zlomislić), Tičinović (86′ Šipovac), Bilbija.

SLOBODA: Bukvić, Jusić, Ćivić (66′ Hasanović), Beganović A., Beganović Dž. (Ramić), Kurtalić, Alić (58′ Predragović), Maksimović, Osmić, Balić, Karišik.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P