Naša momčad danas odlazi u Sloveniju

Naša momčad danas odlazi na pripreme u Sloveniju, preciznije u Terme Čatež gdje će stručni stožer i igrači odraditi središnji dio priprema za novu sezonu.

Hari Vukas na put je poveo 26 igrača, a po dolasku u Sloveniju momčadi će se priključiti i Jasmin Čeliković, 20-godišnji centralni branič koji će u sljedećoj sezoni za Zrinjski igrati kao posuđeni igrač hrvatskog prvoligaša Rijeke.

Do povrataka u Mostar 4. srpnja Plemići će odigrati tri kontrolne utakmice, a naši protivnici će biti slovenski drugoligaš Krka iz Novog Mesta (25.6.), zatim hrvatski prvoligaš Inter iz Zaprešića (29.6.) te slovenski prvoligaš Mura iz Murske Sobote (3.7.).

Zbog administrativnih razloga u Sloveniju nije mogao otputovati Nigerijac Anoruo Jude Uche, a na popisu putnika nije se našao niti Eman Marković.

Uz trojicu igrača kojima je istekao juniorski staž (Vojin Savić, Igor Savić, Anes Mašić), tu su i dvojica još uvijek aktualnih juniora (Ivor Krešić, Kristijan Stanić) te 20-godišnji Eldin Mustafić, koji je u prethodnoj sezoni igrao na posudbi u Čapljini.

VRATARI: Ivan Brkić, Antonio Soldo, Kenan Topolović, Vojin Savić

BRANIČI: Advan Kadušić, Tomislav Barišić, Slobodan Jakovljević, Renato Gojković, Tomislav Barbarić, Ivor Krešić, Pero Stojkić, Dario Rugašević, Jasmin Čeliković

VEZNI IGRAČI: Frane Čirjak, Edin Rustemović, Semir Pezer, Igor Savić, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić

KRILNI IGRAČI: Marko Bencun, Staniša Mandić, Miljan Govedarica, Kristijan Stanić, Eldin Mustafić

NAPADAČI: Anes Mašić, Irfan Hadžić, Ivan Lendrić

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P