Naš sljedeći protivnik: NK Travnik

Nakon dvije uvjerljive pobjede protiv Olimpica i Drine, posljednji susret u ovoj godini Zrinjski igra na Piroti  s momčadi Travnika u subotu u 13:00 sati. Posljednja četiri gostovanja u Travniku Zrinjski je ostao neporažen, upisao je dvije pobjede i dva neodlučena rezultata. U prvom susretu ovih protivnika u sezoni 2015./2016. Zrinjski je kao domaćin svladao Travnik rezlutatom 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Stevo Nikolić.

Bodovni učinak…

Nakon sedamnaest odigranih kola Travnik se nalazi na jedanaestom mjestu, s osvojenih sedamnaest bodova i gol razlikom 16:26.

Rezultati…

Travnik je do sada ostvario pet pobjeda (Sarajevo 1:0, Čelik 3:2, Željezničar 1:0, Velež 1:0, Olimpic 2:1), dva neodlučena rezultata (Slavija 0:0, Široki Brijeg 2:2) i deset poraza (Široki Brijeg 1:2, Zrinjski 0:1, Rudar 1:2, Borac 1:2, Radnik 1:3, Vitez 0:2, Mladost 1:2, Sloboda 1:2, Drina 0:1, Sarajevo 0:4).

Prethodno kolo…

Nakon osvojenog boda protiv Širokog Brijega (2:2) na Pecari, Travnik je u nedjelju teško stradao na Koševu protiv Sarajeva (0:4).

Trener…

Travnik s klupe vodi Almir Memić, nekada vrsni defanzivac, koji je kao igrač promijenio dosta klubova. Najveći  trag ostavio je u Željezničaru, gdje je dugo godina radio i kao pomoćni trener.

Aktualni kadar…

Na golu je iskusni Adis Nurković, u obrani treba istaknuti bivšeg igrača Zrinjskog Radosava Aleksića, Safeta Šivšića i Sanela Kovača. Od veznih igrača tu su Dženan Durak, također bivši igrač našeg kluba, kao i mladi Rijad Kobiljar i Nemanja Anđušić, a od napadača Irhan Smajić, Germain Kouadio i kapetan te ponajbolji igrač Feđa Dudić.

Strijelci…

Najbolji strijelac momčadi je iskusni 32-godišnji Feđa Dudić, koji je postigao šest pogodaka. Kouadio je postigao tri, Smajić i Šivšić po dva, a Aleksić i Zajmović po jedan.

 

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P