Naš sljedeći protivnik: FK Mladost

Pobjeda protiv Veleža (1:0), naša treća u Vrapčićima, već je arhivirana, a borbu za jesenski naslov nastavit ćemo subotnjom utakmicom protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, debitanta u premierligaškom društvu, odnosno 33. kluba protiv kojeg ćemo igrati u najjačem razredu bh. nogometa.

Bodovni učinak…

Mladost gostovanje u Mostaru čeka s repsektabilnih devetnaest bodova, što je bodovni saldo trenutačno dovoljan za devetu poziciju.

Rezultati…

Četiri pobjede (Željezničar 2:1, Drina 4:2, Travnik 2:1, Sarajevo 2:1), sedam remija (Slavija 1:1, Borac 1:1, Radnik 0:0, Vitez 1:1, Velež 0:0, Sloboda 1:1, Olimpic 0:0) i samo dva poraza (Rudar 0:3, Široki Brijeg 0:3).

Prethodno kolo…

Igrači Mladosti Pod Bijeli brijeg dolaze puni samopouzdanja nakon povijesne pobjede protiv aktualnog prvaka Sarajeva (2:1), povijesne iz razloga jer su do iste došli u prvoj premierligaškoj utakmici koju su igrali na svom stadionu.

Trener…

Uoči prve sezone u Premier ligi Mladost je preuzeo Ibro Rahimić, trener koji je protiv nas već vodio Velež i ljubušku Slogu.

Aktualni kadar…

Iako je za Mladost ovo prva sezona u Premier ligi, za momčad koja u subotu gostuje u Mostaru ipak se ne može reći da je bez premierligaškog iskustva, budući da Rahimić u sastavu ima jako puno igrača koji iza sebe imaju puno utakmica u najjačem rangu. Između ostalih tu su i tri igrača koji su nekada nosili dres Zrinjskog (Mehmedalija Čović, Adnan Hadžić, Mirza Rizvanović), a provjerena premierligaška imena su još Aladin Isaković, Aldin Šišić, Anel Ćurić, Edin Husić, Sinan Ramović i Haris Dilaver.

Strijelci

Prvi strijelac momčadi je Haris Dilaver, 25-godišnji napadač koji je postigao šest pogodaka, a osim njega u strijelce su se upisali još Mirza Kovač (3), Aldin Šišić (2), Darko Bošković i Mirza Rizvanović (1).

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P